A nők miért veszik természetesnek hogy használhatják a férfi mosdót is?
Legutóbb egy olyan helyen jött be két középkorú nő mindenféle elnézést, bocsi nélkül ahol a piszoárok között választók se voltak... még a péniszemre is ránéztek...
Kicsit bunkó dolognak tartom.
Ellenben ha egy férfi keveredik egy női mosdóba, riasztják a TEKet, holott ott maximum kezet mosó, sminkelő nőket lehet látnt nem fedetlen nemi szerveket.
1-es, egyenjogúságról hallottál már?
Egyébként S.O.S. helyzetben érthető, ha valaki nem a nemének megfelelő mosdóba megy, persze elnézést ebben az esetben illik kérni.
A gyakorlatban persze sokkal valósabb szitu, hogy a női mosdók előtt van a hosszabb sor, így semmi kivetnivalót nem találok abban, ha bejön egy nő a férfi mosdóba ebben az esetben. Hányás, vagy hasmenés esetén pedig végképp nincs szükség magyarázatra.
Mondom, nem azzal van a bajom hogy bejön a nő, mert sos helyzet tényleg lehet. De hogy annyit se mondd hogy bocsi, az szerintem bunkó.
Olyan is volt hogy normális nő bejött, mondta hogy bocsi, de a női előtt nagy sor van, nem tudja kivárni, elnézést kért, nem leskelődött, suhant a fülkébe.
Meglepetten oda kellett volna fordulni és folytatni a megkezdett tevékenységet. :)
Ők garantáltan nem mentek volna többé férfi wc-be...
Sokan akkor szoktak, ha a női mosdó nagyon zsúfolt, ami tény, mert a kisgyerekesek is főleg a női mosóba járnak, bár szerintem azért 5 percnél tovább nem nagyon kell várni sehol, szerintem ez simán kibírható, ha meg valaki esetleg rosszul van, hányingere van, megy a hasa, az meg szerintem nyugodtan mondhatja h bocs engedjetek már előre, mert ide fogok hányni.
Természetes dolognak nem mondanám, amúgy, én nem sok ilyet láttam, én magam sosem mentem férfi mosdóba, mert nem vagyok a pasikra kíváncsi húgyos helyzetben, másrészt meg őket is megilleti a privát szféra meg
a méltóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!