A nők miért veszik természetesnek hogy használhatják a
férfi mosdót is?
Figyelt kérdés
Legutóbb egy olyan helyen jött be két középkorú nő mindenféle elnézést, bocsi nélkül ahol a piszoárok között választók se voltak... még a péniszemre is ránéztek...
Kicsit bunkó dolognak tartom.
Ellenben ha egy férfi keveredik egy női mosdóba, riasztják a TEKet, holott ott maximum kezet mosó, sminkelő nőket lehet látnt nem fedetlen nemi szerveket.
Mert a ferfiak sokkal hamarabb ramasznak egy nore mint egy no a ferfira. Nekem ha muszaj lenne siman bemennek a ferfi mosdoba mert en szemely szerint nem tartanam gaznak, nyilvan nem molesztalni mennek be. De a ferfiak ne menjenek be a nokhoz mert mi nalunk teljesen mas a helyzet..
2023. nov. 4. 11:42
2/17 A kérdező kommentje:
Tehát jól értem, azért nem mehetek be a női mosdóba mert biztos molesztálnék? Nem pedig pisilni mennék?
2023. nov. 4. 12:04
3/17 anonim válasza:
Ha annyira kell, és sorban állnak a női előtt, kénytelen.
Biztos nem a te kis kukacodra volt kíváncsi.
Talán kisebb a nőknek a hólyagjuk.
2023. nov. 4. 12:38
4/17 A kérdező kommentje:
Biztos nem arra volt kíváncsi, de elég bunkó hogy elnézést se kértek.
2023. nov. 4. 12:39
5/17 anonim válasza:
1es, miért más a helyzet? Ezt nőként kérdezem.
Ha te bemész a férfi mosdóba, akkor se hisztizz, ha egy férfi megy be a nőibe. Bár nem hiszem hogy bárki is a te pucér alfeledre kíváncsi.
2023. nov. 4. 12:55
6/17 A kérdező kommentje:
5: De a női mosdóban nem látunk semmiféle pucér dolgot...ez a különbség..tehát egy normális társadalomban senki nem akadna ki hogy a fülkékből álló női mosdóba betéved egy pasi is.
A férfi mosdóban viszont vannak piszoárok is, gyakran választófalak nélkül.
Mégis a nők veszik természetesnek hogy ők oda is bemehetnek, legalábbis egyes nők biztos, mert többször tapasztaltam már ilyesmit.
Bár igaz hogy volt olyan nő is aki elnézést kért és úgy viharzott be a fülkébe.
2023. nov. 4. 13:06
7/17 anonim válasza:
1-es Már csak azért sincs igazad, mert a női wc-ben fülkék vannak rendesen elválasztva egymástól és ha oda bemegy egy férfi az ég világon semmit nem lát! De fordítva egy férfi wc-ben, ahol piszoárok vannak amiket nem vesz körbe semmi, vagy nagyon max. van egy kis elválasztó közöttük, de ettől még ha akarsz simán belátni. Szóval a férfiak simán mehetnének női mosdóba, de a nőknek nem illik férfi mosdóba menni. És ezt most nőként mondom.
8/17 anonim válasza:
Az a vicces, hogy fordított esetben pont azok a nők vertyognak a legjobban, akik amúgy simán bemennek a férfi wc-be. Szánalmas, ha nem tudják felnőtt nőként visszatartani pár percig, menjenek orvoshoz. 5 éves kor felett már ciki.
9/17 anonim válasza:
Amúgy sem kell beköltözni a wc-be.
2023. nov. 4. 13:09
10/17 anonim válasza:
Szerintem azért ezt nem veszik annyira természetesnek a nők, mint ahogy te hiszed azt. Szerintem normális esetben max. akkor használja az egyik nem a másik mosdóját, ha nagy a sor a másiknál, és tényleg, de tényleg annyira kell neki, hogy nem bír pár percet sem várni. Viszont szerintem elnézést kérni alap. Viszont az "elnézést" és a "köszönöm" szavak alapból elég sok embernél nincsenek meg, szóval nem csak az ilyen helyzetekben, hanem úgy általában egy csomó ember úgy tesz, mintha ilyen szavak nem is léteznének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!