Lányos apaként melyik mosdóba vinnéd/viszed lány gyermekedet?
Egy apás csoportban a facebookon megy a vita hogy melyik mosdóba kellene vinnie apukának a kislányt, ha mosdóba kell mennie.
A kommentelők kb.70%-a a férfi mosdóba vinné, a többiek a nőibe.
Akinek a posztja a vitát elindította ő azzal érvel hogy azért a nőibe viszi, mert ott nem lát a gyerek "letolt nadrágos, csupasz fenekű, piszoárnál a pöcsüket vadul rázó egyéneket".
Mondjuk nem tudom ő eddig milyen férfi wc-kben járt, de én sehol nem láttam még ilyen általa említett egyéneket férfi mosdóban :)
Nekem is van egy 5éves kislányom. Amikor mosdóba kell mennie és van rá lehetőség akkor a mozgáskorlátozottat választjuk, ha olyan helyen vagyunk ahol nincs ilyen lehetőség akkor a férfi mosdóba viszem.
Ti melyiket használjátok ilyen esetben?
Anyukák is írhatnak, szerintük "gáz-e", ha apuka a nőibe megy be a kislányával?
Fiús anya vagyok. Nálunk az uszodában nehezített helyzet van. Nemek szerinti öltözőből nyílik egy átjáró, oldal a wc ajtók, szemben a zuhanyzó és egy kanyarral mégy ki a medencetérbe.
Szóval ellenkező nemű gyerekkel full meztelen emberek közt vezet az út a mosdóig.
Nyitom a medencetérbe vezető ajtót, apuka pici lánnyal.
Meg se vártam, hogy szóljon, tudtam mi a baj, rákérdeztem, nyertem. Bevittem a kislányt pisilni. Erre a problémára nem gondolt sajnos senki.
Férfibe vittem a lányomat.
Az átlag embernek szemérmes problémái vannak, ami általában kevésbé triggerelődik egy gyermek által, mint felnőttől.
Férfiba.
Már a legkisebb lányok is tudják, hogy a fiúk állva pisilnek.
Elmúltam 50, de én még életemben nem láttam olyant, hogy felnőtt férfi letolt nadrággal vizelt volna a piszoárnál. Inkább az a jellemző, hogy a férfiak szégyenlősek, és még a mellettük álló elől is rejtegetik a farkukat. Hátulról meg kizárt, hogy bármit is látni lehessen.
Persze, ha az apuka benéz előbb, az nem árthat, mit lehet tudni.
De azért alapból egy idegen férfi nem fog azért balhézni, hogy valaki bevitt egy kislányt. Ám ha egy férfi bemegy egy női mosdóba, akkor jó eséllyel lesz olyan nő, aki elkezd visítozni, hogy mit képzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!