Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lehet hogy cigány lány vagyok?

Lehet hogy cigány lány vagyok?

Figyelt kérdés
Fehér bőrű lány vagyok viszont nagyon cigánynak érzem magam kívül és belül is. Hosszú fenékig erő hajam van jó sok! Barna cica szemem van ami nagyon keleties, az orrom kicsit széles viszont az is olyan cigányos. Az arcom nagyon karakteres. A járom csontom eléggé kijön. Ugyan ez van a belsőmmel. Kiválóan tudok cigány táncolni, nagyon fűszeres én szeretem az ételeket, nagyon szeretek enni, a családom a mindenem, amúgy többségben a cigány fiúknak tetszek. Nagyon hangosan beszélek olyan cigányos a hangom is. Bármi cigány szövegű zenét hallok egyből tudom már a szöveget mintha értenem mit énekelek cigányul. Érdekes mert így nekem a normál ember az nem a magyar, hanem a cigány. Valahogy úgy érzem hogy közéjük tartozom mert nekem úgy a magyarok olyan idegenek, olyan másoknak látom őket. Ja és sokkal jobban kijövök a cigány lányokkal mint a magyar lányokkal. Bármikor találkoztam egy cigány lánnyal mindig nagyon egy hullámhosszon voltunk. Viszont anyukám szerintem magyar, viszont apukám családja kicsit necces. Mivel apukám családja nem nagyon beszél a családjáról ezért nagyon furcsa. Apukám családjába volt egy férfi, nagyon cigánynak nézett ki, úgy viselkedett, ő volt a nagymamám édes testvére. Apukám is cigányos, sok cigány barátja van. Viszont valamiért titkolóznak, pedig én nagyon kíváncsi lennék hogy honnan jöttem /kik úgymond az őseim.

2023. okt. 25. 15:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

"Érdekes mert így nekem a normál ember az nem a magyar, hanem a cigány."

Nem! Magyarok és cigányok közül vannak normális és hülye emberek, nem szabad általánosítani.

2023. nov. 2. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet. Nálunk is pont ez volt. Apámnak sok baja volt belőle, hogy az és látszott is rajta és legalulról indult. Fehér nőt vett feleségül, rajtunk már nem nagyon látszik. Bennünket meg akart ettől kímélni. Tilos volt otthon kimondani a c betűs szót, nem is értettük, hogy miért. Aztán felnőttem és rájöttem h az vagyok. Azóta van 3 diplomám, 2 az ELTÉről, van jó munkám de azt bánom, hogy nem tanítottak zenélni. Nem számít ez semmit sem, ha szorgalmas vagy. Sok emberről tudom, hogy c-k, pedig ők nem tudják magukról. Én megismerem a fajtámat. Az eltén is ismertem jópárat, akik nem tudták magukról, pedig mások is látták rajta, nem csak én. :D Én nem is tagadom, hogy honnan származom.
jan. 1. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Büdös fajtagyűlölő, törölt kérdező!
ápr. 6. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!