Lehet hogy cigány lány vagyok?
Figyelt kérdés
Fehér bőrű lány vagyok viszont nagyon cigánynak érzem magam kívül és belül is. Hosszú fenékig erő hajam van jó sok! Barna cica szemem van ami nagyon keleties, az orrom kicsit széles viszont az is olyan cigányos. Az arcom nagyon karakteres. A járom csontom eléggé kijön. Ugyan ez van a belsőmmel. Kiválóan tudok cigány táncolni, nagyon fűszeres én szeretem az ételeket, nagyon szeretek enni, a családom a mindenem, amúgy többségben a cigány fiúknak tetszek. Nagyon hangosan beszélek olyan cigányos a hangom is. Bármi cigány szövegű zenét hallok egyből tudom már a szöveget mintha értenem mit énekelek cigányul. Érdekes mert így nekem a normál ember az nem a magyar, hanem a cigány. Valahogy úgy érzem hogy közéjük tartozom mert nekem úgy a magyarok olyan idegenek, olyan másoknak látom őket. Ja és sokkal jobban kijövök a cigány lányokkal mint a magyar lányokkal. Bármikor találkoztam egy cigány lánnyal mindig nagyon egy hullámhosszon voltunk. Viszont anyukám szerintem magyar, viszont apukám családja kicsit necces. Mivel apukám családja nem nagyon beszél a családjáról ezért nagyon furcsa. Apukám családjába volt egy férfi, nagyon cigánynak nézett ki, úgy viselkedett, ő volt a nagymamám édes testvére. Apukám is cigányos, sok cigány barátja van. Viszont valamiért titkolóznak, pedig én nagyon kíváncsi lennék hogy honnan jöttem /kik úgymond az őseim.2023. okt. 25. 15:31
1/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és lány
2023. okt. 25. 15:32
2/13 anonim válasza:
Lehet,de jobban jársz,ha elfelejted őket,meg a mentalításukat.
3/13 A kérdező kommentje:
#2 de én is annak érzem magam!
2023. okt. 25. 15:38
4/13 anonim válasza:
Lehet, vannak, akik úgy beilleszkednek, hogy kicsit túlzásba viszik a származásuk letagadását. Ez teljesen érthető szerintem.
Egy ismerősöm felnőtt korában derítette ki, hogy zsidó származású. A szüleitől nem hallott erről semmit.
5/13 anonim válasza:
Küldesz képet a szemeidről megmondom, hogy az -e vagy vagy nem. Nem kell az egesz arcodról.
7/13 anonim válasza:
azért az, hogy neked a normál ember az nem a magyar, hanem a cigány, elég leminősítően hangzik. "mert nekem úgy a magyarok olyan idegenek, olyan másoknak látom őket." mitől élhet benned ez, nem gondolkodtál még rajta? bezzeg a fehéreket meg arra nevelik kezdettől hogy fogadd el a kisebbséget, tanulj meg velük együtt élni...valahol itt a különbég. valószínűleg van benned, azért az érzéseid. viszont normál esetben nem is gyakorikérdéseken tesz fel valaki ilyesmit, hanem családján belül kérdezősködik a hovatartozásáról
8/13 anonim válasza:
Magyarországon rengeteg legalább részben cigány származású ember él, olyanok is, akik kívülről már teljesen máshogy néznek ki. Nem olyan nagyon egyedi dolog ez errefelé. Szerintem ne parázd túl. El lehet fogadni, hogy ilyen is vagy.
9/13 anonim válasza:
Teljesen megértelek kérdező. Csak az tudja milyen érzés, aki ténylegesen benne van. Sokkal jobban kijövök cigányokkal, mint a magyarokkal, eljutottam oda, hogy csak cigány barátaim vannak. Őszintébbek, viccesebbek, és melegszívűek. Ez a mai magyar társadalomról már nem mondható el, mindenki tartózkodó, visszahúzódó, egymás háta mögött áskálódnak a másik ellen.
10/13 anonim válasza:
ismerek egy-két olyan embert a környezetemben akik kinézetre sötétek mint az éjszaka, árulkodnak is dolgok az eredetükről, mégis sok fehér embertársam számot vehetne róluk dolgozásban és tenni akarásban. szorgalmasak, és tök lazán beilleszkedtek a társadalmunkba mert nem veszik ennyire vészesen ezeket az ellentéteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!