3# Hozzászólónak
Pleaseeee
...KILLL MEEEEE
Kedves kérdező! Természetesen minden cigány tud cigányzenére táncolni. Ez a világ egyik törvényszerűsége. Lásd: minden sváb tud sváb zenére táncolni és minden magyar tud hagyományos magyar zenére.
Bár viccnek szántam a hozzászólásomat, azért van benne valamennyi igazság. Én felmenőim mind svábok, ha meghallok sváb zenét rögtön beindul rá a lában (pedig nem is szeretem). Ez persze csak a tánchoz való kedvet és ritmus meghallását jelenti, magát a tánctudást mindenkinek tanulnia kell.
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJ MORE HÁT HOGYNE TUDNÁK ÁZOK Á RETKÖS DISZNYÓK.
A cigányba a cigányzenére való tán márt a születésekor benne van.
Ennyi értelmes hozzászólást egy helyen! Azoknak a Youtube videóknak a hozzászólásain csak röhögtem. Hogy Ennyi tanulatlan primitív ember él ebbe a csodás országba. Borzasztó!
Kérdésre válaszolva: nem nem minden cigány tud minden cigány zenére táncolni. A többség lehet hogy igen de biztos sok van aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!