Bunkó vagyok, ha ebéd készítése közben kézzel belezabálok a pörköltbe vagy mondjuk a szószt, ragut simán megkeverem egy kanállal amivel előtte belezabáltam ?
Figyelt kérdés
Nem én főzök csak néha kimegyek a konyhába és szeretek belezabálni a készülő étkekbe .2023. szept. 3. 11:07
11/28 anonim válasza:
Az emberek enni és kóstolni szoktak. Zabálni a disznók.
12/28 anonim válasza:
Igen,bunkó vagy.
Zabálni az állatok meg a bunkó prolik szoktak.
Az emberek esznek,étkeznek.
Amúgy a 9-essel egyet értek.
13/28 anonim válasza:
Ha csak én eszek belőle akkor sem eszek vagy kóstolok bele. A szánkban baktériumok élnek, nem jó belevinni a kész ételbe. Ha főzés közben kóstolok akkor is kiteszem egy hideg kanálra a kavarókanállal, azt nem nyalom meg amivel kavarom. Ez praktikus okból is célszerű, a kavaró kanál forró, a kóstoló kanál amire kiteszel a kavarós kanállal az meg hideg, normálisan tudsz kóstolni is így.
14/28 Közveszélyes Kontár válasza:
"...ha nem izlik es visszakopom a labosba az bunkosag?"
ezt is kerdezd meg
15/28 qkker1 válasza:
Ritka nagy bunkó vagy kérdező!
16/28 anonim válasza:
Csak azt nem zavarja a nyálad, aki egyébként is megkóstolná.
17/28 anonim válasza:
Kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy beleszarok a medencébe, mert holnaptól már úgy sem leszek a hotelben.
18/28 anonim válasza:
Trollkérdés.
Amúgy a nyálad beletenni a készülő ételbe... hát... nem egészséges. Még neked sem, nem hogy másnak.
Az már csak másodlagos, hogy mekkora bunkóság IS.
19/28 anonim válasza:
Kutya és macska és malac legyen az asztaltársaságod.
20/28 anonim válasza:
Zabálni vagy kóstolni?!
Nem mindegy, hogy: “Ki tanyája ez a nyárfás?”, v vagy “Ki banyája ez a bárcás?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!