Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a véleményetek a Fűrész...

Mi a véleményetek a Fűrész nevű filmről?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 16:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az első résznek még láttam némi értelmét. Az ezt követő részek már tényleg csak az emberek agyatlan trancsírozásáról szólnak.
2010. okt. 22. 17:33
 12/14 anonim válasza:

Szerintem modern kori szadista horror,tetszik,ötletes!

Tele van ötletes szadista gyilokkal,ha lehet így mondani.

a 2.,4.,5.,részek felejthetők bár én eddig láttam mindet,kiv. az új SAW 3D.

Amúgy Jigsaw hatalmas alakítás,akkora karakter lett mint Robert Englund(Freddy Krueger)

És nyugi,amíg alacsony költségvetésből kasszasiker,addig folytatni fogják!

2010. okt. 24. 06:36
 13/14 Son válasza:
imádom minden részét mingyárt megjelenik a 7. is:D:D valaki azt írta hogy a véres részek jók de a történet nem.ez a film pont azért jó mert nem csak a fúúú ölni gyilkolni kínozni dolgokról sól hanem van egy története is.ehez látni kell az összes részt hogy valaki tudjon róla bármit mondani...nem lehet csak úgy hogy megnézem az 5. részt mert semmit nem fogtok érteni...
2010. okt. 24. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
És ez miért is szokások meg etikett?
2010. nov. 20. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!