Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a SAW /...

Mi a véleményetek a SAW / FŰRÉSZ filmről?

Figyelt kérdés
én msot néztem az 5. rését és hát, szerintem egy kicsit "sado-mazo" - vagy hogy mondják azt xD
2009. aug. 19. 16:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ocsmány, iszonyatos, gusztustalan, de imádom! :))

Idén jelenik a 6-os. :D

2009. aug. 19. 16:07
 2/16 A kérdező kommentje:

most*

részét*

3/16 A kérdező kommentje:
értem:P
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az első 3 rész jó volt de az utolsó kettőt már nem vágtam miről szól.
2009. aug. 19. 16:31
 5/16 Thurston ***** válasza:
7%
Az elsőnek még volt értelme. A másodikban egész jó volt a csavar, de már nem kellett volna. A többi meg fos ahogy van. Nincs semmi értelme a sztorinak, és full sablonos karakterek vannak mindenütt.
2009. aug. 19. 17:17
 6/16 anonim ***** válasza:
38%

Teljesen egyetértek a 17:17-el, de azért még hozzátenném azt, hogy a 3-as már tulajdonképpen arról szól, hogy egy férfi egyik sötét helyiségből megy a másikba, és nézi ahogy kínozzák az emebereket.

Már a hármas után nem láttam az értelmét annak, hogy a többi részt is megnézzem, pedig az elsőnek nagy rajongója voltam/vagyok.

2009. aug. 19. 17:27
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Nekem eddig az összes rész tetszett.Az első kettő volt a legjobb,de a többi se rossz.
2009. aug. 19. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem az első nagyon tetszett, a második már nem annyira, a harmadikon kb bealudtam a negyedik meg már annyira erőltetett volt hogy az ötödik nem is érdekel... sztem túl sok....nem kellett volna ebből ennyi rész :S
2009. aug. 19. 20:16
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
A legjobb film. Igaz, az első kettő rész a legunalmasabb (a többihez képest). Ettől függetlenül az összes rész szuper!
2009. aug. 29. 00:11
 10/16 anonim válasza:
Szerintem a film is egy pszichopata agyszüleménye,nem a tul sok vér meg a kínzások miatt, hanem a pszicho jellege miatt. Grrrrrr, utáloatos, borzalmas, és felháborító :)
2009. szept. 1. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!