Mi a véleményetek a Fűrész nevű filmről?
Imádom :)
Mondjuk a 3. résztől annyira nem jó, de azért az összeset szeretem, de ami zseniális, az az első rész :)
Jigsaw 4ever :D
Csak a 4. részét láttam, de elég is volt. Nem vagyok csipkelelkű királykisasszony, de számomra elképzelhetetlen, hogy képes valaki élvezni egy ilyen filmet.
Beszélhetünk erkölcsi kérdésekről - persze szépen hangzik, hogy a film a megbocsátásról szól -, de ettől függetlenül vagy másfél órán keresztül mást sem látunk, csak vért, fájdalmat, szenvedést.
De mit lehet abban élvezni, hogy a kíntól ordító embereket kínozzák? Hogy kitörik a kezüket-lábukat, mintha valami érzéketlen baba lenne? Hogy az egész filmből dől a gyűlölet, gonoszság és szenvedés?
Nem tudom, hogy ki a nagyobb állat: aki ezeket kitalálta, vagy aki megnézi.
Imádom az összes részét. :-)
25/L
Én vagy két részt láttam, és egyik se tetszett. Buta, erőltetett, szerintem. És olyan csavarok vannak benne, amit egy 5 éves is kitalálhatna kb.
Nekem sokkal jobban tetszik a martyrs című film, az is hasonló témájú, de összehasonlíthatatlanul jobb.
néha kicsit eröltetett, de szeretem.
17L
martyrs?te jó ég!az volt egy beteg film..
szerintem a fűrész nagyon jó,hamarosan megjelenik a 7.rész,ps3-ra játékkal.
nekem nagyon bejtött.érdemes megnézni ha eddig nem láttad volna
Nekem tetszik a sorozat. Nem úgy kell nagy elvárásokkal hozzáállni és akkor egy kellemes szórakozásod lesz.
Ami meg különösen tetszik, hogy visszautalnak több résszel ezelőtti eseményekhez is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!