Idén Halloweenkor milyen jelmezbe öltöztetitek a gyerekeket?
Tavaly vettünk a gyerekeknek egész jó jelmezeket a tescoban úgy döntöttünk mivel nincs sok felesleges pénzünk, nem veszünk újakat idén szellemjáráskor is abban lesznek.
Szerintem van középút:
Gyerekeknek el kell majd mondani h ez az ünnep miröl szol,legyen róla fogalma,de nem a becsöngetek mindenhová-dologgal kell ünnepelni,hanem ahogy irták,egy kis bulival,partyval mondjuk.
Ne is zárkózzunk el az uj elöl,de ne akarjuk teljesen másolni.
FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY A HALLOWEEN NEM AMERIKAI ÜNNEP! Igen, ott is ünneplik, tény, tény az is, hogy ott teljesen elkorcsosult, és már nem sok köze van az eredetéhez.
Az óvodákban meg van Halloween. Miért fáj az nektek? Nem éjszaka van, és én úgy gondolom, hogy normális óvónénik azt is elmondják, hogy Halottak Napja is most van, illetve az igazi Halloween után két nappal.
Kedves kérdező, én még nem vagyok korban, hogy gyerekem lehetne, de a tipikus tündérke-boszorkány-múmia-szellem jelmezeket ajánlanám.
Utplsónak!
Olvass kicsit utána, a halottak elűzését szolgálják a rémisztő álarcok, és miért kellene szomorkodni ezen az éjszakán, vagy már bűn ha valaki vidám?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!