Halloweenkor vagyis most vasárnap feldíszíted a lakásodat, hogy igazodjon a Halloween hangulatához?
Figyelt kérdés
Milyen díszekkel varázsolod Halloween ünnepi hangulatba a lakásodat?2010. okt. 27. 17:40
1/10 anonim válasza:
Én nem díszítek, csak karácsonyra szoktam, különben folyton díszeket gyárthatnék :) szerencsére mindig van valami ünnep :)
2/10 anonim válasza:
semmilyennel. mivel nagy ívben sz@rok a halóóóvinba!
3/10 anonim válasza:
Ez tuti valami hülye kérdőív... Ilyen kérdést ki tenne fel magától?!:D
4/10 anonim válasza:
Semmivel..Nem vagyok hülye amerikamajmoló -.-
5/10 anonim válasza:
Kisfiamnak csinálok töklámpást.
6/10 anonim válasza:
Nem, nincs időm ilyesmire, meg amúgy se érdekelnek az ünnepek. Karácsonykor se díszítek. 19L
7/10 anonim válasza:
Nem, sem karacsonykor, sem farsangkor, sem hannukara, sem a napfordulokra, a tehenet sem tekintem szent allatnak, a kamikhoz sem fohaszkodok, nem fordulok Mekka fele, nincs totemoszlop a hazban es egy keresztre feszitett martirhoz sem halalkodom, hogy megvaltott...Csak elem az eletem, mindenfele hokuszpokusz nelkul.
9/10 anonim válasza:
Igen felszoktam, de sajnos még nem sok díszem van, és egyre kevésbé lehet találni a boltokban ilyen cuccokat. Töklámpást is mindig faragunk.Imádom a vidám ünnepeket!
Vannak gumi: denevéreim, pókjaim, csontvázak, kerámia töklámpások, világító szellemek, pici fa díszek.
10/10 anonim válasza:
Én szeretnék díszíteni csak szerintem a szüleim hülyének néznének :S így annyi marad, hogy megnézem a Halloween c. horrorfilmet :P Egyébként ez nem az amerikaiak utánzása szerintem ^^" attól, hogy csak amerikai filmekben látunk olyat, hogy beöltöznek és mennek házról házra nem csak amerikában van ez...angliában is szokás meg hollandiában...és szerintem nagyon jó ötlet mert ezek érdekes és izgalmas dolgok de ha nem próbáltátok még honnan is tudnátok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!