Mi leszel halloweenkor? :D
"Viccet félretéve. Nem leszek semmi MERT MAGYAR VAGYOK, nem pedig idióta amerikai f@sz."
Nem az USA-ból ered a halloween.Amerikai f_sz?Szerinted hülyék az amerikaiak?Mert szerintem mi vagyunk a hülyék hogy ennyi pénzért dolgozunk
Nem értek egyet az amerikai f@szozókkal.
-Kelte ünnep. (Ha jól tudom, a kelták a mai Anglia környékén éltek).
-Az amerikaiak közt is elég sok okos, normális ember van, ami a magyarokról már nem nagyon mondható el.
-Ha a nagy metálrajongók verik a mellüket, hogy ők igen is magyarok, akkor a vikingmetálról pl. leszokhatnának.
Sz'al... Nekem nincs lehetőségem beöltözős bulikba mászkálni. Amúgy a szörnynek öltözés régen (a magyaroknál is) azt jelentette, hogy aki beöltözik, elrejti evilági személyiségét, kapcsolatba lép a szellemvilággal. Nem magyar szokás... Hogyne! Táltosaitok se voltak, mi, pörköltzabáló földi fattyak! :-@
Amúgy... Tisztelem az olyanokat, akik mulatnak, isznak halott őseik emlékére. (Biztos jobb helyre kerültek, megérdemlik, hogy az élők őket ünnepeljék, mindegy, milyen formában). Nagyon nem érdekel, ha kárörvendő beteg f@sznak tartotok, de ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!