Mi leszel halloweenkor? :D
67-es! Hogy ironizálok-e, azt majd mindenki eldönti. (Mindenesetre a "kapitalista jenkik" által összehozott utopisztikus világ sokkal élhetőbb, mint a mostani... És ez nem a romák miatt van, hanem az emberek miatt.)
Elmebeteg vagyok, mert egy nekem tetsző világba menekültem? Mert egy olyan -hiába mesterséges- kultúra fogott meg, amiben a becsületnek ereje van? Akkor már hívom is fel a sárgaházat.
19:54 Ki beszélt itt szörnyekről meg táltosokról??
Mi köze a kérdéshez? Nem vágom de azt igen hogy Te az okosabbik fajta vagy.
"Elmebeteg vagyok, mert egy nekem tetsző világba menekültem? Mert egy olyan -hiába mesterséges- kultúra fogott meg, amiben a becsületnek ereje van? Akkor már hívom is fel a sárgaházat."
Igen, szerintem ezt kéne tenned.
"Ne erőlködj... Mindenki úgy ünnepel, vagy nem ünnepel, ahogy akar. Nincs jogod lenézni senkit emiatt. Ez kb olyan, mintha antiszemita tetű lennél (ha az vagy, akkor 3 éves lánnyal közösülő rabbitanonc)."
De van, mert viccet csinálnak ezzel a halottak napjából.
Oké, akkor oszlassuk el a tévedéseket! A Halloween nem a Halottak napja előestéje, hanem Mindenszenteké.
okt 31. - Halloween
nov 1. - Mindenszentek
nov 2. Halottak napja
Mindenszentek előestéjét nem csak az amerikaiak ünneplik, és nem ők találták ki. Mi köze bárkinek ahhoz, hogy mit csinál a másik? Ez a vergődés, hogy "Ne ünnepeljétek, hülyék vagytok" majdnem olyan, mint amiket a Jehova tanúitól hallok. Egyébként valaki írta, hogy az okos nép beolvasztja más népek kultúráját a sajátjába. Igen, ez így helyes. És igen, a karácsony sokkal több pogány elemet tartalmaz, mint sokan gondolnák. Ennyi erővel, akik nem akarják a pogány részét tartani, szerintem ne is állítsanak fát, mert az például pogány szokás.
Mi leszek Halloweenkor? Könyvmoly. A Moly weboldalán van egy kihívás, miszerint egy éjszaka alatt el kell olvasni egy ifjúsági regényt. Hát én ezt fogom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!