Hogyan írnátok meg szépen egy vendégnek, hogy legkésőbb 12-ig tipli?
Már 3x hívott, 5 email-t küldött legalább, hogy maradhatnak -e 12-ig.
Alapból 10-ig kell elhagyni és 14 órától van vendég érkeztetés.
Nem akarom bunkón írni neki, hogy 12-ig kell elhagyni legkésőbb.
Szépen ezt hogyan lehet írni, hogy ne legyen bunkó?
(Megoldom 2 óra alatt az elkészítést, de akkor 12kor mindenkinek el kell hagynia mert nagy a ház)
Igazság szerint azért nem tudom hogy írjam mert az utánuk következő vendéget sehogy nem tudom elérni, és nyilván ha tudnám , hogy ők este 6kor jönnek akkor nem lenne gond viszont így muszáj arra számolnom, hogy 14órakkor érkezhetnek.
Azért akarom úgy írni hogy 12-ig maradhatnak mivel 14 órától jön a következő vendég, hogy tudjanak róla, hogy jön a következő.
Igazából dolgozni jönnek (éjszaka is) azért szeretnének délig maradni, amit én értek csak nem tudom hogyan írjam hogy legkésőbb 12-ig maradhatnak, hogy ne legyen bunkó.
Kedves Vendégünk,
Köszönöm üzenetét, kényelme érdekében természetesen tudjuk biztosítani Önnek a későbbi kicsekkolás lehetőségét. Az Önök után érkező vendégekre való tekintettel ugyanakkor kérem, hogy a házat legkésőbb déli 12 óráig elhagyni szíveskedjenek, ezt követően az ingatlanban való további tartózkodásra sajnos nem lesz lehetőség.
Tisztelettel,
xyz
Huu de jól tudsz fogalmazni!
Én így írtam volna, a lényeg benne van de éreztem, hogy ez annyira nem szép.
"Legkésőbb 12 óráig tudnak maradni tekintve, hogy pénteken is 14 órától van vendégfogadásunk"
Igazad van, még kezdő vagyok és 25x elolvasom az e-mailt-t hogy jó legyen, de remélem belejövök én is.
Köszi még 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!