Ha nem vagyok még 18éves ( 17 ) akkor nem engednek be a moziba pl. a fűrészre? Fontooos
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 19:42
1/16 anonim válasza:
De, beengednek. Különben a Fűrész egyáltalán nem egy félelmetes film.
2/16 anonim válasza:
Ha csak 18 éven felülieknek van és eszükbe jut elkérni a személyid akkor nem. De ha nem egy csapat 15 évessel mész valószínúleg nem fogják elkérni és simán bemehetsz.
4/16 anonim válasza:
Akárhányszor mentem moziba akármilyen horrorfilmre sose kérték el a személyimet mikor még 18év alatti voltam.Pedig én még kisebbnek látszottam a koromnál.A mozisokat csak a haszon érdekli...Úgyh nyugi...
5/16 anonim válasza:
esetleg ha többen mentek és van már 18 éves a csapatban, akkor ő vegye meg a jegyet.
6/16 anonim válasza:
Aaaajj, csak el kell olvasni, mi van kiírva: "18 éven aluliak számára nem AJÁNLOTT", tehát nem "tilos", csak nem ajánlják. Egyáltalán nem kellene elkérnie a személyit, nincs ilyen törvény.
7/16 anonim válasza:
Megjegyzem, én a Fűrészt semmilyen korosztálynak nem ajánlom. Az tényleg hátráltat a fejlődésben. Nagyon torz.
8/16 anonim válasza:
Utolsó: Az első két része nekem tetszett, a többi nem annyira, nem volt már olyan...
9/16 anonim válasza:
Én csak az elsőt láttam és nem is fogok többet megnézni, pedig vannak olyan horror filmek amik tetszenek, de ez tényleg szörnyű, úgy értem jó film, de brutálisan rosszul érzed magad tőle. (az mondjuk mindegy hogy 17 vagy 71 évesen nézed szerintem így is úgy is)
10/16 anonim válasza:
16:17: Érdekes, én egyáltalán nem éreztem utána rosszul magamat, de közben sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!