Az miért lehet, hogy fiúként sokszor a nők előre engednek?
Egyenjogúság van.
Ők már jobban megtanulták ezt.
Te még nem.
A második esetben egyértelműen a lányoknak kellett (volna) egyes oszlopba sorakozni, ha csak kétszemélyes a járda.
Az elsőben meg mindegy volt, hogy fiú vagy-e vagy lány, néni vagy bácsi, az előreengedés annak szólt, hogy te már ott állsz jó ideje.
Köszi a válaszokat, főleg az 5-ösnek és 6-osnak.
Azért mondjuk a buszos példánál maradva, ha tényleg úgy van, ahogy mondják, mégiscsak sokatmondó, hogy pont egy lány engedett (volna) ki, mikor sok fiú is elment mellettem...
Én akkor szoktam ha látom rajta, hogy siet.
Vagy pl látom előre hogy szűkös a hely és ő nyilván gyorsabban haladna, mert hosszabb lábai vannak, nekem meg nincs kedvem kiköpni a tudőmet. Ilyenkor engedem, hadd menjen. Nem jó érzés, hogy ott van a nyomomban és sehogy sem bír beelőzni.
Másrészt meg ha együtt megyünk valahova, akkor meg jobb szeretem ha ő mutatja az utat, mert én lehet rossz irányba mennék 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!