Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek akkor is illik...

Szerintetek akkor is illik adni egy párnak nászajándékot ha ők ketten egy gyönyörű tengerparton házasodtak össze messze a családtól?

Figyelt kérdés

2023. jún. 5. 07:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem hívtak meg, én nem adnék. Utazást meg tuti nem, a legtöbb ember nincs arra berendezkedve, hogy 2x egymás után ilyen helyekre járjon (hacsak nem idegenvezető,vagy buszsofőr/pilóta de akkor meg az egész élete abból áll, hogy nonstop járja a világot, évente akár sokmillió kilométert megtéve).
2023. jún. 5. 09:23
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell.
2023. jún. 5. 10:01
 13/15 anonim válasza:
64%
Én ha nem hívtak meg, akkor biztos nem adnék.
2023. jún. 5. 10:02
 14/15 anonim válasza:
75%

Amikor barátnőm házasodott a férjével szűk családi körben már várandós volt, adtam nekik egy ilyen köszöntő lapot, aláìrva,H Sok Boldogságot egy Bonbont és egy sokszínű nyunyókát (nem lehetett még tudni,H fiú vagy lány lesz, emiatt uniszex lett).

Pénzen gondolkodtam ugyan, de végül azt nem tettem hozzá.

A nyunyókának a kis baba is örült, kizárólagos alvókája lett. :D (miután megszületett nyilván)

Barátságunkra való tekintettel jó szìvvel adtam ennyit. :)

De van olyan, aki azt mondta,H nem ad semmit sem, ha nem hìvták meg.

Te is gondold végig,H mit jelent neked a két házasuló Vagy legalábbis az egyikük.

2023. jún. 5. 12:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha akarsz adsz.
2023. jún. 7. 18:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!