Mit érez az aki airpodssal a fülébe megy mindenhová?
#1 Kutyát nem érdekli a ChatGPT válasza.
"Esélyesen benn is felejtik sokan, annyira transzparens és kényelmes bír lenni." Hát te sem tudod, hogy mit jelent a transzparens szó...
1. csak élvezik a zenét amit hallgatnak
2. unatkoznak pl. bevásárláskor, munka közben és így szórakoztatják el magukat.
3. elszigeltetség, félnek az emberektől
Barátok között nem használom, ahogy egy ismerősöm sem, ha összejövetelről van szó.(Ha meg együtt vonatozunk az más, akkor az van, hogy egész héten egymás valagában voltunk, mert a szaktársam, szobatársam, meg azon kívül is együtt lógunk kb mindig. Szimplán nincs mit mondani mindig, ha kvázi 0-24 együtt vagy valakivel) Amikor egyedül közlekedem, és nem olyan a környék, hogy fülelnem kell, hogy mikor rohan le egy kóbor kutya, vagy próbálnak megbökni késsel, vagy épp tömegközlekedem, bevásárlok egyedül akkor hordom. Szeretek zenét hallgatni, ennyi.
A kasszánál nem veszem ki, csak megállítom a zenét. Azért az én fülhallgatóm annyira nem jó, hogy kiszűrje a külvilág hangjait, max ha elég hangosan hallgatom, akkor nem hallok semmi mást zavaró mértékben. Általában a táskámban van a tartója. Nem fogom azzal szivatni magam, hogy arra a kis időre kivegyem, elrakjam, majd amikor elmentem a kasszától, visszategyem. A ruháimnak pici zsebe van, kieshet, volt, hogy majdnem felhívtam a segélyhívót véletlenül, csak mert beleraktam a farmerom zsebébe a fülesem csak úgy tokja nélkül. Amikor gyorsan kell pakolni a szalagra, meg aztán behajigálni mindent a táskába, mert a kasszánál kvázi hozzámvágják az árut(tudom, sietni kell, én is kasszáztam már, nem egyszer), bocsánat, de nem azzal fogok bszakodni, hogy a fülhallgatómat pakolgassam helyekre, csak mert valakinek nem tetszik, hogy bent van. Teljesen jó az, ha addig megállítom a zenét, hallom ha mondanak valamit.
Persze, lehet mondani, hogy akkor ne legyen bent egyáltalán, de nem szocializálódni járok boltba, hanem kaját akarok venni, vagy olcsó bort. Nem szeretem a nagy zajt, ezért nem is megy annyira hangosan a zene, ha boltban vagyok, hogy ne halljam meg, ha valaki véletlenül hozzám szeretne szólni, mert mit tudom én, öreg, rosszul lát, nem tudja elolvasni az összetevő-listát, és azt akarja, hogy segítsek. És segítek. Szimplán nem értem, hogy miért kéne nekem ehhez fülhallgató nélkül járkálnom. Attól, hogy zenét hallgatok nem vagyok süket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!