Férfiak, pisilésnél ti hamar kiszabadultok a nadrágból vagy kell 1-2 perc?
Figyelt kérdés
Tehát nálatok is szokott olyan lenni mint a nőknél, hogy kiértek a wcre, de még toporogva, görnyedezve szenvedtek a wc előtt, amíg kihámozzátok magatokat a ruhából vagy a férfiaknál nincs ilyen gond és kb ahogy beérnek már pisilésre készen állnak?2023. ápr. 23. 18:38
1/7 anonim válasza:
Kb. fele annyi gond van, mint nőknél.
2/7 anonim válasza:
Miért kellene 2 perc arra,hogy valaki lehúzza a sliccét és elővegye a szerszámot?Néhány másodperc csupán az ehhez szükséges idő.
3/7 anonim válasza:
Mivel én betétet hordok, kell némi idő, amíg kihámozom belőle.
4/7 anonim válasza:
Mackó 1 másodperc
Farmer 2 másodperc
Mackó + farmer mínusz húszban 3 másodperc.
Egyéb kérdés?
5/7 anonim válasza:
Csak akkor kell kis ido mikor reszeg vagyok :D
A ferfiak nem hordanak olyan szoros, feszulo nadragot mint a nok.
Szoval konnyu kigombolni meg lehuzni a sliccet.
6/7 anonim válasza:
Azért ne haragudj meg, de nőként nekem sem kell 1 perc... 😅
7/7 A kérdező kommentje:
6, attól függ mit veszel fel. Egy sima farmer vagy cicagatya nekem is pár mp, de mondjuk egy kabát-farnerdzseki-kertésznadrág vagy egy hátulcipzáros jumper már kicsit több.
2023. szept. 2. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!