Több napos sàtrazàskor, hogyan lehet tisztàlkodni?
Ha szebb lessz az idő, a baràti körrel megyünk több napra az erdőbe sàtrazni. Ilyenkor hogyan oldható meg a tisztàlkodàs?
Nem folyó közeli helyre megyünk, és nem szeretnénk napokig bűzleni.
Ezt meg lehet oldani valamilyen diszkrét módon?
Koedukált?
2-3 pet palackban kiteszel a napra vizet.
Szivacs, szappan, 2 törölköző.
A tested nagyját a szabadban is letudod mosni jó időben...
A többihez:
Fóliát + a korábban használt törölköződet leteríted magad alá a sátorba hogy arra csöpögjön a víz...
A sátor lehetőleg 2 rétegű legyen. Illetve a hálózsák nem árt ha Komfortos 8-10 fokon is - nyáron letud 1-1 éjszakára hűlni 12-13 fokra is rossz időben.
Off. 15 éve esőben motoroztam végig 240 km távolságot július első felében és majd megfagytam éjjel. Míg másnap délben vizes törölközővel a fejemen sétálgattam . Annyira tűzött a nap a Tisza mellett...
Én ha több napos túrára megyek, mindig úgy oldom meg, hogy minimum minden második éjjel kempingbe legyek.
Ti is terveztek be egy kemping közelébe, másnem a tusolas miatt.
az angolok ??? az szép lenne, de szerintem nem igaz.
lehet kapni 10-20-30 l-es tartályokat, sőt kifejezetten csappal vagy tusolócsövel ellátott tartályt is, amiben vigyetek vizet ha egy helyen vagytok és nem kell mindig cipelni magatokkal. nappal melegszik, estére elég kellemes lanygos lesz.
a hely kérdése meg kint a természetben nem kérdés (fák mögött pl). tudok olyat aki hetekig sátrazik a természetben és csak vízért + kajáért jár be heti 1x valahova.
Nem kell mindennap fürdeni az igaz, de nem mindenki a szobában meg irodában számítógép előtt ül. Főleg nem egy több napos túrán. De bárhogy is a seggedet meg kéne mosni valahol, még az ősember is megoldotta.
Ahogy írtam kemping közelébe satorozzatok
"De hogyan oldható meg az, hogy valahol félrevonulva lehessen ezt megcsinàlni, ne mindenki szeme előtt‽"
Mondjuk arrébb mész kipaszott 50 métert ?
Kérdező! Szeretnélek megkérni, maradj itt kicsit a sátor mellett!
Szeretném magamat az intim tájakon ezzel a szappanos szivaccsal letörölni bent a sátorban!
Ha valaki jön, légyszi ne engedd be. Kicsit várjon...
- Bebújsz a nyíláson és felhúzod a zipzárt.
Ezt megtudnád ismételni az erdőben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!