Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan kellett volna reagálnom...

Hogyan kellett volna reagálnom ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Múltkor sétáltam az utcán, és volt nálam egy bőrönd. Szembe jött velem egy lány aki épp kutyát sétáltatott. Kissé szűk volt a járda, de elfértünk volna, azonban én megálltam, és felemeltem a bőröndömet, úgy mentem el mellette. Ekkor ő is megállt, a szemembe nézett és kissé elpirultan 2x is azt mondta, hogy "köszi". Én erre csak mélyen belenéztem a szemébe és egy kis mosolyt adtam neki.

Egy fiatal, jó képű fiú vagyok, a lány is fiatal, korombeli lehetett. Lehet túl sokat gondolok bele, mert azt hiszem tetszettem neki, amikor lehet csak kedves akart lenni.

Mit kellett volna tennem ebben a helyzetben, kellett volna valamit mondanom nekem is?

Igazából éppen siettem, de ha nem siettem volna akkor is így reagáltam volna szerintem.

2023. márc. 5. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tökéletes. Őszinte, igaz voltál. Egy mosoly sokszor több, bármelyik szónál. Megmutattad magad, hogy őszintén, szívből áldoztál az extra kényelmére a bőröndöd felemelésével.
2023. márc. 5. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem felemeltem volna a bőröndöt, hanem megálltam volna, hogy el tudjon menni mellettem. Úriember így csinálja. De az is jó volt, amit te csináltál. Mit kell ezen gondolkodni,hogy elég volt-e a mosoly, vagy ezt a lányt is meg akartad volna szerezni magadnak a jóképűséged miatt? Azért mindenkit nem muszáj!!
2023. márc. 7. 09:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából ő állt meg először, megállt és megfogta a kutyust, amikor kb. 5 méter távolságban voltunk. Ekkor én is felemeltem a bőröndömet és úgy mentem el mellette.
2023. márc. 7. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben intettem volna neki udvariasan a kezemmel, hogy jöjjön el mellettem. Parancsoljon v. parancsoljál, vagy lazábban: gyere nyugodtan, ill. ezt inkább ne.Vagy beszéd nélkül. Na, majd legközelebb.
2023. márc. 8. 11:00
 5/7 Senior Séf ***** válasza:

"Múltkor sétáltam az utcán, és volt nálam egy bőrönd."

Hát persze, ez teljesen életszerű. Én is mindig bőrönddel sétálok. Sőt, ha nem felejtem otthon, a zongorát is a hátamra kanyarítom.

2023. márc. 12. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
#5, hát ha te zongorát viszel az egyetemre, kollégiumba és azt minden hétvégén hazacipeled, akkor egészségedre.
2023. márc. 16. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
A felemelt bőrönd nem rossz trükk. Ha rádmozdul a kutya, csak fejbevágod a bőrönddel.
2023. ápr. 8. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!