Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kinek is kéne alkalmazkodni...

Kinek is kéne alkalmazkodni kihez?

Figyelt kérdés
Albérletbe vagyok egy volt osztálytársammal, 4 éve ismerem. Elég zárkózott volt, egyáltalán nem volt bulizós, ezért is döntöttem úgy, hogy vele leszek egy albérletben (én sem szeretek bulizni, inkább vagyok egyedül). A főiskola alatt azonban teljesen megváltozott. Odáig oké volt a dolog, míg csak szórakozóhelyekre járt, de mostmár a gyökér haverjait is az albiba akarja csődíteni, hétköznap is, nekem meg egy csomó ZH-m van, azokra kéne tanulni! Megmondtam neki magyarul, hogy ne hívjon ide senkit, erre ő csakazértis idehívja a haverjait. A város ahol vagyunk tele van szórakozóhellyel, nem értem, hogy miért nekem kéne alkalmazkodni hozzá...
2010. okt. 5. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz vele elfogadható kompromisszumot kötni ( gondolom kezdetben beszéltetek arról h azért költöztök össze mert egyformán nembulizósok vagytok), akkor másik albit kell keresned (javaslom pedagógiai célból csak akkor szólj neki amikor már elköltöztél, rendezve az anyagiakat)
2010. okt. 7. 08:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Hello!

Több út is van..

Meg lehet egyezni egy menetrendben (pl. szorgalmiban hétköznap hagyjatok békén, hétvégén azt csináltok amit akartok, vizsgaidőszakban vizsganap után kirúgunk a hámból, meg a vizsgaidőszak lezárása után, egyébként tanulás); vagy pedig önkéntes költözés, de szerintem ahhoz kéne alkalmazkodni, aki az albit találta, tárgyalta, korábban költözött be, főleg ha ez jelentős különbséggel bír.

2010. okt. 7. 08:51
 3/5 anonim válasza:

hát mondanám azt hogy bulizz kicsit te is. ha ez nem tetszik akkor jöhetnek a gyerekes trükkök amivel elbaszod a szórakozásukat, ha ez sem megy akkor valakinek költözni kell...:(

amúgy szórakozóhelyekre érthető hogy nem mennek, azt akárki nem engedheti meg magának hogy folyton ilyen helyekre járkáljon mert nagyon durva árak vannak...

2010. okt. 7. 09:07
 4/5 anonim válasza:

közben eszembe jutott egy nagyon fasza trükk:

mond neki hogy este ne hívjon senkit mert a pároddal akarsz lenni. estére pedig hívd át az egyik veled azonos nemű haverodat. tudom tudom... de hát valamit valamiért, utólag meg már a pofojába röhöghetsz hogy bedőlt ennek...

2010. okt. 7. 09:12
 5/5 anonim válasza:
Én ha a helyedben lennék szerintem koccolnák onnan.A volt osztálytársad nemrég kapott rá a szórakozásra,és ez nem egyhamar fog véget érni.Még az is lehet hogy a fejedre nő majd.Keress más lakótársat!
2010. okt. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!