Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miert csak egyszer húzzák le...

Miert csak egyszer húzzák le a WC-t? (többi lent)

Figyelt kérdés

Azt vettem eszre, hogy a vilag nagy reszen nagywczés közben csak a végén huzzak le, valszeg kényelemből, nemtörődésből vagy csupán igénytelenségből kifolyólag.

Hogyha minden 20 mp ben lehúznák (vagy minden 'adag' után, akkor megszünne a kellemetlen szag ami vele jár és másnak sem okoz kellemetlenséget aki utána megy be. (ez főként bevásárlók wcjeire igaz).

Aki már ezt megtanulta csinálni otthon is alkalmazza még ha egymagában is van, így ügyelve a higéniaérzetre.

2023. febr. 7. 07:10
1 2
 11/20 NTBS ***** válasza:
77%
Mert az emberek elbírják a saját végtermékük szagát.
2023. febr. 7. 17:10
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem tehetübk róla, hogy te ilyen elviselhetetlen bűzbombákat gyártasz.
2023. febr. 7. 17:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Mindenkié büdös. Igen, a nőké is.
2023. febr. 7. 17:45
 14/20 anonim válasza:
33%
A nők nem kakilnak!
2023. febr. 7. 21:19
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem büdös. A nagyon bűzös vegtermék tényleg rossz táplálkozásra és/vagy rossz emésztésre utal, mint ahogy már írta valaki.
2023. febr. 7. 22:26
 16/20 A kérdező kommentje:

'Mert az emberek elbírják a saját végtermékük szagát.'

Sőt, az emberek elbírnak 10 évet vagy többet egy Dél Amerikai böriben, de attól még ez nem lesz kívánatos.

2023. febr. 8. 09:08
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon nagyon nehéz számomra olyan időszakra visszaemlékezzek, amikor nem így caináltam, pedig tudom, hogy még 10 évesen is ültem felette, mint egy vadon élő állat. Számomra mindig furcsa volt és lesz, ha avalaki kamaszkorában se jön rá, yőt felnőttként sem arra, hogy mit csinál, ha már a szüleik nem nőttek ki a pöcegödör fanatizmusból.
2023. febr. 9. 04:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennél csak azok a nők rosszabbak (állítólag Japánban), akik állandóan folyatják a vizet, hogy elnyomja a hangokat még pisilésnél is. A szag ellen esetleg le lehet takarni a produktumot adagonként wc-papírral... Vagy egyszerűen szorosan ülni a wc-n a végéig. Ehhez mondjuk le kéne szedni az ülőke talpait, és valami kör alakú szigeteléssel pótolni.
2023. febr. 19. 18:44
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

Engem nem zavar a szag.

Én amúgy megfigyeltem, hogyha kikeféljük utána a wc-t, tisztítószerrel vagy azzal, ami éppen van :) akkor elillan jóformán azonnal, az utánam jövő pedig nem sokat fog érezni a dologból.

Aki meg annyira büdi, hogy a sajátját nem viseli, az vizsgáltassa ki magát.

2023. febr. 22. 20:10
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem arról van szo hogy én el tudom e viselni a saját szagom hanem hogy a következő ne kelljen.
2023. febr. 25. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!