Miert csak egyszer húzzák le a WC-t? (többi lent)
Azt vettem eszre, hogy a vilag nagy reszen nagywczés közben csak a végén huzzak le, valszeg kényelemből, nemtörődésből vagy csupán igénytelenségből kifolyólag.
Hogyha minden 20 mp ben lehúznák (vagy minden 'adag' után, akkor megszünne a kellemetlen szag ami vele jár és másnak sem okoz kellemetlenséget aki utána megy be. (ez főként bevásárlók wcjeire igaz).
Aki már ezt megtanulta csinálni otthon is alkalmazza még ha egymagában is van, így ügyelve a higéniaérzetre.
'Mert az emberek elbírják a saját végtermékük szagát.'
Sőt, az emberek elbírnak 10 évet vagy többet egy Dél Amerikai böriben, de attól még ez nem lesz kívánatos.
Engem nem zavar a szag.
Én amúgy megfigyeltem, hogyha kikeféljük utána a wc-t, tisztítószerrel vagy azzal, ami éppen van :) akkor elillan jóformán azonnal, az utánam jövő pedig nem sokat fog érezni a dologból.
Aki meg annyira büdi, hogy a sajátját nem viseli, az vizsgáltassa ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!