A barátom szülei miért nem ajánlják fel, hogy tegeződjünk? Mással is van ilyen?
Szerintem sem illő neked kezdeményezni, bár úgy vettem ki az írásodból ("A szülei mégsem tegeznek"), hogy ez kölcsönös, ami elég fura. (Főleg mivel azt is írod, sziát köszönnek).
Egyenként nálam a saját anyám a mérce. Aki idősebb nála, magázom, aki nem, azt nem, és nem érdekel, ki az illető, hiszen kora alapján a szülőm se lehetne.
#7 -és válaszoló
Ez így van. Más városban lakunk eleve. A munka és a suli miatt praktikusabb lesz, illetve úgy érezzük hogy eljutott már ilyen szintre a kapcsolatunk. Akkor leszünk 3 éve együtt, és minden kapcsolat másképp halad. Szerintem.
Nem mindenki szereti ha tegezik. A mamam soha nem ajanlotta fel a tegezest apamnak(vejenek) pedig egy fedel alatt is eltek, ugyan igy anyam sem tegezte apam szuleit.
Szemelyes peldat nem tudok felozni mert elozo baratnom szuleivel nem talalkoztam, a felesegem szuleivel meg angolul beszelunk.
Egyutt kell ezzel elned ha nem ajanljak fel mert bunkosag csak ugy letegezni. Aztan lehet hogy egyszer majd nekik lesz kellemetlen es mondjak hogy tegezd oket.
Anyam engem ugy tanitott hogy mindenkit magazzak aki felnott, igy gyerekkent magaztam a szomszedokat is , azt is aki 13 evvel volt idosebb nalam de kesobb mondta hogy tegezzem. Fura is lenne most ha 32 evesen csokolommal koszonnek meg neninek hivnek egy 45 eves not :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!