Miért hallgattok magyar zenéket? Miért szeretitek jobban a magyar zenéket, mint a külföldieket? Az angol nyelv hiánya miatt vagy mi miatt a társaság miatt? Ki szeret jobban bulizni mai magyar zenékre, mint külföldiekre? NO hate just curious.
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 01:38
1/12 anonim válasza:
Nem hallgatok magyar zenéket (kivéve a munkásmozgalmi dalokat). Nem szeretem jobban a magyar zenéket, mint a külföldieket.
2/12 anonim válasza:
Nincsenek ilyen előítéleteim, mindegy, hogy magyar vagy más nyelvű a zene. Az igaz, hogy a magyarnál jobban fáj a rossz dalszöveg.
3/12 anonim válasza:
Nálam pont fordítva van. A mai magyar zene kritikán aluli..
Mondjuk szerencsére nem kell hallanom. Nem Magyarországon élek. :)
4/12 anonim válasza:
Most vár vannak hallgathó magyar zenék is, csak nehéz megtalálni őket.
5/12 anonim válasza:
Egy kezemmel meg tudom számolni hány magyar zenét hallgatok meg.
6/12 anonim válasza:
Én hallgatok magyar és külföldi zenéket is, nem csak angolt hanem franciát akár indiait is.
Igazából nem lehet rámondani a magyar zenére, hogy szar csak azért mert magyar, nyilván azért hallgatom mert tetszik
7/12 anonim válasza:
Ez pl. nagyon jó szövegre is:
8/12 anonim válasza:
Egy Kowalsky meg a Vega koncertet is erősen javaslok, mert minden számuk élvezhető. Habár nem konkrétan az "Ez a mi mesénk" című számuk a kedvencem, de pár sör után annak a vége kifejezetten fenomenális...
9/12 anonim válasza:
Csak és kizárólag country & western zenét hallgatok, s bár van egy pár magyar előadó is, de a 99 %-a nem az.
10/12 anonim válasza:
(nekem is vagy egy nagylemeznyi munkásmozgalmi meg egy nagylemeznyi pol-beat anyagom, kölcsönvettem a rendszerváltás után a vállalati készletet, és digitalizáltam, nehogy elfelejtsük, milyen hülyék voltunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!