Ebéd vagy bármi kaja közben böfögök. Ez sokaknak nem tetszik. Van ahol ez a normális. Visszanyelni nem tudom. Mi a gond ezzel? Ez undorító másoknak? Nekem nem az.
Figyelt kérdés
#böfögés #Kurátyolás
2022. dec. 21. 18:26
1/11 anonim válasza:
Illetlenség, te se értékelnéd, ha valaki az orrod alá fingana, például.
2/11 anonim válasza:
Ha jó nő vagy akkor engem nem zavarna. De ha egy dagadt, szőrős csávó akkor igen.
3/11 anonim válasza:
Igen, en szemely szerint altalaban eleg visszataszitonak talalom, amikor etkezes kozben bofognek, csamcsognak, szurcsolnek, harakolnak, finganak, orrot turnak meg hasonlokat csinalnak korulottem.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó nő.
És mi a gondotokm vele amúgy? Mért undoríttó?
2022. dec. 21. 19:01
5/11 anonim válasza:
Gyorsan, habzsolva eszel és eközben sok levegőt nyelsz.
6/11 anonim válasza:
4: ha nálatok otthon ez volt a szokás, akkor neked biztos nem undorító.
De hidd el, hogy az emberek 99%-ának visszataszító.
Ha téged nem zavar, hogy mások furkónak tartanak, akkor csak csináld...
7/11 anonim válasza:
5: igen, valószínűleg ez lehet az oka. Mondjuk eleve ez is problémás, kicsit is kulturáltabb környezetben. MIkor valaki nem étkezik, hanem zabál....
8/11 anonim válasza:
"És mi a gondotokm vele amúgy? Mért undoríttó?"
Mert kaja közben nem másnak a testhangjaira vagyok kíváncsi.
9/11 anonim válasza:
Én is böfögök, de ez a környezetemnek nem zavaró, mert diszkréten csinálom. Nem hangos, nem látványos. Meg lehet szokni, hogy az ember ezt is úgy csinálja, hogy ne hallják még a szomszédban is.
10/11 anonim válasza:
Igen, hogyha diszkréten csinálod, normális, de gondolom te el-elereszted mindig teljes erőből
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!