Munka után kukákat és konténereket robbantok fel házikészítésű vegyi kisbombákkal. Más is csinál ilyet? , szerintem annyira nem kirívó. 23/F
Figyelt kérdés
Valamelyik nap elgondolkoztam magamon, de a munkahelyi stresszt így nagyon jól le lehet vezetni. Bevásárlás, vegyészkedés, robbantás :D2010. szept. 27. 19:03
11/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
Mostantól kijárok a közeli, elhagyatott gyárépületbe és az ottani rozsdás fémhordókat robbantom szét.
Ezen kívül mindíg odafigyeltem, eddig sosem okoztam anyagi kárt, minden konténer megvan.
A legjobb robbantás során a szemét kb 10 métert repült ki a kukából :D Az király volt :D
2010. szept. 29. 15:23
12/17 anonim válasza:
És össze is szedted, vagy az már nem stresszoldó?
Nyald ki a seggem.
14/17 anonim válasza:
javasolnám,hogy az ánuszodba dugj fel egy bombát....
15/17 anonim válasza:
Nagyszeru szorakozas! Remelem a kovetkezo robbi alatt, magadat robbanto fel. Nem fogsz hianyozni a tarsadalomnak.
16/17 anonim válasza:
Persze más is csinál ilyet. Hisz ez értelmes Magyar szokás.
Nem, nme kirívó ...
Csak keress meg egy jó pszichologust.
És majd írd meg nekünk mire jutottatok..
17/17 anonim válasza:
haver kicsit merész vagy, h ide ilyet beírsz ... IP alapján elég hamar megtalálnak és ezt az oldalt meg nem lehet tudni, kik is figyelgetik folyamatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!