Női öltözőben mennyire "illik" meztelenkedni?
Mármint nyilván nem Évakosztümben akarok rohangálni a szekrények között :D
Csak hogy nyugodtan levetkőzhetek-e a szekrényemnél, takargatás meg miegyéb nélkül.
Nem vagyok szégyenlős, de szociális fóbiám az van, és aggódom hogy esetleg feszélyezek másokat, emiatt kérdezem.
Köszi ♡
#1 Köszönjük a hasznos választ, Mr. Nincs-semmi-közöm-a-témához-de-ideböfögöm-hogy-kanos-állat-vagyok-hehe, egy igazi kincs a jelenléted.
Kérdező, tojni rá ;) Azért öltöző, hogy öltözz. Nekem is le kell vennem a melltartómat pl, mert edzés közben sportmelltartót hordok, de nap közben nem fojtogatom magam vele. Soha nem szólt senki, meg nem is nézett rám, mindenki el van foglalva.
Helyi sajátosságok lehetnek.
Pl. egyik helyen csak pillanatokra takarják ki magukat, elfordulva, másik helyen meg pucéran mászkálnak, pl. a zuhany alól a szekrényig, kézben tartott törölközővel. (Főleg, ahol kizárólag fiatalok vannak.)
Szóval, meglátod, a többiek hogy öltöznek, és ehhez próbálsz igazodni. Ha érdekel mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!