Már nem szokás a házassági fotót bekereteztetni nagy méretben és a hálószoba falára kitenni?
Mindkét nagyszülőm házassági fényképe nagy méretben (fekete fehérben) szépen bekeretezve lógott az ágyuk felett, sőt, még a mi nappalinkban is, csak kisebb méretben.
Szüleim házassági fotója is ugyanígy, csak színesben lógott a hálószobájukban míg el nem váltak.
Plusz tudom, hogy Koreában is szokás ez.
De nagyon ritkán látom más család hálószobáját (ami érthető) és elgondolkoztam, hogy ez szokás e még nálunk? Nekem tetszik és biztos, hogy bekereteztetem és kiteszem a falra, ha eljön a nagy napom.
Nektek mi a véleményetek erről? Rossz vagy jó szokás vagy fel se tűnt eddig, mert nálatok nem volt szokás?
Szerintem ciki és régies, meg nem akarok premier plánba magam nézni plakátméretben a hálóban.
Kicsiben bekeretezve oké, hatalmasban kifüggesztve proli.
Ennél már csak az a jobb, amikor a töviskoszorús Jézus Krisztus meg a vérző szívű Szűz Mária lóg a hálószobában.
Garantált fogamzásgátló.
SZERENCSÉRE NEM SZOKÁS!
Igen proli ötlet saját magadat tenni ki dekorációnak!
Miért proli? Párommal több közös képet is keretbe tettünk és itt ott ki van rakva (nem falra, hanem szekrényre könyvek mellé...). Ezt több barátnőmnél is látom.
Nem több méteres méretben gondoltam, hanem olyan 40x20cm körül, amennyi a nagyszülőké és szüleimé is volt.
A több közös kép keretben nem gáz. Ágy fölé a kvanagy házassági kép magadtól gáz.Szerinted a 40x20 nem nagy? Hát...
Amúgy azt csinálsz a hálószobádban amit akarsz, ha nektek az tetszik, hajrá. Gondolom nem fognak huszan bemenni és véleményezni hogy ki van ott.
Proli ötlet? Micsoda proli vélemény!
Régen a nemesek, de még az uralkodók is tettek ki magukról és családtagjaikról festményt, mikor fénykép még nem volt. Utána ezt váltotta a fotó.
Utolsó, éppen ezért az. Egy kastélyban a szalonban II. Erzsébet kastélyában egy festmény kötelező, de a kerdező valószínűleg panelkettő házszám alatt akar giccses esküvői fotót kirakni lób.szó méretben az ágya fölé a hálószobában.
Tényleg alig van különbség :D
8-as: "Régen a nemesek, de még az uralkodók is tettek ki magukról és családtagjaikról festményt, mikor fénykép még nem volt. Utána ezt váltotta a fotó."
Gondolom, ugyanezzel a logikával tartasz egy csomó személyzetet, maximálisab betartod az összes illemszabályt otthon is, úgy élsz, öltözöl, ahogy a régi utalkodók meg nemesek. Ha nem akkor a válaszodnak semmi értelme.
Ha egy panellakó megpróbálja utánozni a gazdagokat, akik palotákban élnek, az szánalmas, proli viselkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!