Mit szólnátok hozzá, ha a párotok a hálószobátokba kakukkos órát tenne? Esetleg valakinek ott van?
Szinte sosem hallanám kakukkolni, mert azok amikkel eddig találkoztam csak reggel 8, és este 8 között kakukkoltak! (Kakukknak is kell a pihenő :))
Én meg reggel 6-kor kelek, 8-kor már melózok, este 6-ra érek haza, és éjfélkor fekszem, tehát nem zavarna (max. kétszer hallanám kakukkolni).
Kiraknám a konyhába! Viszont,ha csak nappal kakukkol,akkor maradhat.Legyen meg a párom öröme.
Örülj,hogy nem ingaórát akar a hálószobátokba tenni. Az 50-es évek tájékán minden,magára valamit adó család hálószobájában volt ilyen óra. Szép faszekrényben volt,dísze a lakásnak. Csak azt kellett megszokni,hogy félóránként( de volt olyan ami negyedóránként) hangosan ütötte az időt.Kellet egy kis idő,amikor éjjel már észre sem vetted.
dédimnek van,óránként kakukkol...ha ott alszunk,akkor ki van kapcsolva,nem birom...
párom ha hazaállitana,akkor hazamennék a szüleimhez 2 napra,mire visszajjövök ugyis kitenné magától,ő sem birja a zajt éjjel:D
Én szeretem a régifajta órákat, de nem a hálóba!! Nekem egy kicsike ébresztő órám van, de nagyon hangos. :D
Barátoméknál van egy ilyen féóránként-óránként kongatós falióra a konyhában... hát eleinte kirázott a hideg amikor hangosan üti az időt... -.-' még éjszaka is. Én nem szeretném egy ilyen zajos hálótárssal tölteni az éjszakákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!