Vajon igy meg lehet gazdagodni? és ha igen miért nem csinálja ezt mindenki?
Az apám rokonságában valaki ismerőse (tudom, bonyolult) beszopta, hogy egy 70 éves rozoga öregasszonnyal ilyen potyaleső szerződést kötött, mondván egy-két év azt hello.
A mami 90 valahány éves koráig élt és egyre rigolyásabb és elviselhetetlenebb lett évről-évre. Sokszorosan megbánták.
Ráadásul egy kis szutyok lakás ilyen megszerzése nem meggazdagodás. Komoly ingatlanok tulajai meg nem mennének bele.
Ráadásul az eltartási szerződés nem csak az ingatlan örökléséről szól, hanem addig is sokba van az eltartóknak az ügylet.
Én biztos nem vágnék bele. Kétélű fegyver.
Az én krnyezetemben többen is csinálták ezt, elég jól jöttek ki belőle anyagilag. Viszont az egyiküket pont emiatt rúgták a ki a munkahelyéről (idősek otthonában dolgozott), mert állítólag átverte az egyik idős embert, és az eredetileg nem is akarta a házát odaadni neki...
De nem lett ennél nagyobb baja, most is fősikolán tanít ez az illető, jó kocsija van, pénze dögivel. Megúszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!