Budapesti társasházban kicsit illetlenség a folyosón kiteregetni?
Adott egy budai régi 4 emeletes társasház.Csendes,tiszta,sok virággal,kinti növényekkel.Vannak az egyik lakásban fiatalabb pasikból álló bérlők,rendesek,meg minden,de állandóan az a szokásuk,hogy mosás után mindenüket kiteszik szárítóstól,meg a függő folyosó korlátjára teregetnek.
Nem csak az én meglátásom,más is megjegyezte,hogy ez nem egy falusi porta,a lakók nem arra akarnak hazaérni,hogy férfi alsónadrágokat látványa fogadja őket a folyosón,sokszor a szél elfújja mindenfelé a gatyákat meg zoknikat,stb.
Miért nem tudnak bent a lakásban teregetni.Nekem eszembe sem jutna még egy pólót is kitenni.
Kicsit tapintatlanság,ja meg este kiteszik a szemetet persze zsákban,hogy majd reggel leviszik.Más meg este kerülgesse a szemeteszsák látványát...
#11 Tegyünk különbséget a folyosó és az erkély közé! A folyosóra kitett BÁRMILYEN tárgy akadályozhat a mozgásban. Nem csak tűz esetén, gyermekkocsival, vagy nagyobb tárgy szállítása esetén is.
Ami az erkélyt illeti: egyet értek.
12-es#
Én nem beszéltem folyosóra kitett tárgyakról.A függő folyosóra kitett száradó ruhák,ha a korlát külső felé néznek,senkit nem akadályoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!