Illetlenség a jegygyűrű mellé másik gyűrűt húzni? (Kivételes esetben?)
Sztori: túrázni mentünk párommal, egy családtagjával és a rokona pár ismerősével. Rajtam volt a jegygyűrűm.
Párom túracipőjében viszont felbukkant a másik fontos gyűrűm: 16. születésnapomra kaptam édesanyámtól, én választottam ki, tehát nagyon fontos nekem.
Mivel elég szétszórt vagyok (lásd: potyautas gyűrű, amit nagy eséllyel én sodortam le a cipőbe) ezért nem akartam kiadni a kezemből, sehova. Se zsebbe, se lezárt üres kajásdobozba, sehova. Otthon még el lehet hagyni egy gyűrűt, meglesz, erdőben már kizárt.
De sajnos a vastag ujjaimra már nem fért rá, ezért kénytelen voltam a gyűrűsre húzni, mert arról még le tudom szedni.
Párom (tudja jól, hogy honnan, kitől van a gyűrű) meg bedühödött, hogy ez mekkora tiszteletlenség, hogy tehettem, satöbbi...
Igaza van, tiszteletlen voltam?
Nincs, buta hiszti a részéről.
Vissza kéne adni neki a jegygyűrűt, ha ezen így kiakad.
Beindult a femináci kommandó...
Ha egy pillanatra nem nézel oda, azt veszed majd észre, hogy már meg is erőszakolt...
Írom úgy, hogy én vagyok az 1. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!