Akikkel nem "kegyes" a sors, az hogy-hogy nem kötekedős, bunkók?
Szóval sok ember, kötekedik, bunkó, gúnyolódik a másikon, kineveti... És akiknek van valami bajuk, gondjuk, azok azt vettem szre, hogy nem szólnak be, nem röhögnek ki, nem kötekednek. Szóval, nem találkoztam még mozgáskorlátozottal, vagy nagyszájú vak emberrel. Szóval remélem érthető mire gondolok. Akiknek nem "tökéletes" az életük úgy, mint azoknak, akik egészségesek, azok nem szoktak kötekedni, kiröhögni, piszkálódni, gúnyolni.
MIÉRT? Mert tudják milyen rossz, vagy miért?
Szerintem a kérdező a cigányokra gondol, ha balhéznak egyből azzal mentik ki őket,hogy hátrányos helyzetü szegények és csak elkeseredetségükbe csinálják amitt csinálnak.
De a magyarok bármilyen hátrányos helyzetü szerencsétlenek mégse kötekednek senkivel.
Velem nagyon nem kegyes a sors. Hogy miért nem szeretek gúnyolódni és kötekedni? Mert tudom milyen, ha valami rossz, és nem kívánom másnak. Mellesleg csak újabb konfliktusokat, újabb nehézségeket szülne számomra.
Kösz, így is van elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!