Szerintetek cikinek számít az, ha egyedül beülök egy pizzèriába pizzát fogyasztani?
Az emberek többsègèt társaságban látom vagy a párjával a vendèglátó helyeken. Vannak nekem is ismerőseim, de sok esetben nem szeretek mindig társasággal menni. Sok esetben konfliktusokat okoz a ki kinek fizet. Egyèbkènt is egyedül is jól tudom èrezni magam. A párommal szoktam rendszeresen ilyen helyre menni
, de mikor nagyon ráèhezek valamire, akkor nem csomagoltatom el, hanem elfogyasztom egyedül helyben. Vannak
Azért gáz másokkal pizzázni, mert vita lesz abból, hogy ki fizet? Ez legyen életed legnagyobb problémája.
De ha ennyire zavar, akkor legyél te, aki az asztalhoz üléskor kijelenti: "Mindenki a magáét fizeti, jó lesz így?" Erre mindenki igent fog mondani. Ugyanúgy arra is, ha azt jelented be, hogy te hívsz meg mindenkit.
Nem olyan nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!