Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek cikinek számít...

Szerintetek cikinek számít az, ha egyedül beülök egy pizzèriába pizzát fogyasztani?

Figyelt kérdés

Az emberek többsègèt társaságban látom vagy a párjával a vendèglátó helyeken. Vannak nekem is ismerőseim, de sok esetben nem szeretek mindig társasággal menni. Sok esetben konfliktusokat okoz a ki kinek fizet. Egyèbkènt is egyedül is jól tudom èrezni magam. A párommal szoktam rendszeresen ilyen helyre menni

, de mikor nagyon ráèhezek valamire, akkor nem csomagoltatom el, hanem elfogyasztom egyedül helyben. Vannak

2022. máj. 26. 07:52
1 2
 1/12 anonim válasza:
95%
Nem
2022. máj. 26. 07:57
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2022. máj. 26. 08:05
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Egyértelműen tilos.

Így fog puskával kikergetni a pincér

[link]

2022. máj. 26. 08:06
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Mondd hogy a képzeletbeli haveroddal jöttek pizzázni, úgy nem ciki.

.....de egyébként nem, nyugodtan lehet egyedül enni, moziba menni, stb.

2022. máj. 26. 08:08
 5/12 anonim válasza:
100%
Miért lenne ciki? Egyáltalán nem ciki! :)
2022. máj. 26. 08:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Kávézóban, bárokban, cukrászdákban, gyors kajáldákban, büfékben az emberek nagy része egyedül van, de egyre gyakoribb normál étteremben is.
2022. máj. 26. 09:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Tapasztalom azt, ha valaki társasággal megy, az előbb-utóbb konfliktusokat szül. Kivève, ha családtag. A párom is találkozott ilyen szitukkal, mert a mostani barátságok ilyenek. Leggyakoribb problèma, hogy ki fizet.
2022. máj. 26. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk nincs probléma a fizetéssel. De ettől függetlenül szoktam egyedül is menni. Pl. reggel szeretnék egy kávét, akkor nem keresek hozzá társaságot, hanem bemegyek egy kávézóba.
2022. máj. 26. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Micsoda hihetetlen dolog: beülni egyedül egy pizzára!

Csak vigyázz, nehogy elvigyen a rendőr!

2022. máj. 26. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
simán. Én kb. hetente legalább 1x ezt teszem, mert a munkám miatt gyakran kell vidékre utazzak, és már legtöbbször csak kisebb pizzériákba tudok ebédelni.
2022. máj. 26. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!