Előtte vagy utána? Ennyit változott volna a Világ?
Egy munkahelyen sok szokását kiismerhetjük férfitársunknak. Bementem a toalettre, ahol az egyik kollegám éppen kezett mosott. Amikor a beljebbb lévő helyiségbe mentem, csodálkozva utánam szólt, hogy "Te előtte nem mosol kezet?"
Legközelebb viszont bennem állt meg az ütő, amikor elhagyta a belső helyiséget és kézmosás nélkül hagyta el az illemhelyet.
Az én gyerekkoromban az emberek többsége még fürdőszoba nélküli lakásban élt, s az akkori ideológia egyik szlogenje az volt, hogy "WC használata után moss kezet!"
Ha otthon olajos, piszkos munkát végzek, természetesen előtte is megmosom a kezemet, mert a nadrágomat és a fehérneműt(és a cselekedetem tárgyát) sem akarom beszennyezni.
Azek szerint az új trend az előtte??
Rendben van!!
De csak előtte? Utána nem???
(Azért mégsem a fülét fogta meg előtte az a kollega, aki esetleg utána egy ügyféllel kezet fog.)
...ha belegondolsz, a farkad tisztább, mint a kezed...
Akkor talán legközelebb a tisztábbik testrészedet nyújtsd oda az állásinterjún bemutatkozásképp, muhaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!