Mosson kezet a nagymama?
Figyelt kérdés
3 órányi tömegközlekedés után elvárható-e gyermekünk egyetlen, ritkán látott nagymamájától, hogy mosson kezet, mielőtt összefogdossa 9 hónapos unokáját?2022. ápr. 11. 10:55
A kérdező szavazást indított:
Nem szükséges kézmosás!
Mosson kezet!
63 szavazat
1/21 anonim válasza:
Nem csak a nagymamától, de bárkitől elvárható, hogy mosson már ugyan kezet, ha egy babát látogat.
2/21 anonim válasza:
Szerintem bárkitől elvárható, hogy ha vendégségbe megy, kezet mos, amikor megérkezik, akár van gyerek, akár nincsen.
3/21 anonim válasza:
Szerdán szültem, azóta csak a nagypapa meg keresztmama járt itt, de alapból mindketten mosnak amúgy is kezet de most még pluszban maszkot is vettek mindketten amíg a gyerekszobaban voltak. Nem kértem, ők döntöttek igy. De a kezmosas amúgy is alap ha van gyerek ha nincs🤷♀️
4/21 anonim válasza:
Szerintem 5 perc tömegközlekedés után is alap, hogy kezet mos az ember, ha van gyerek, ha nincs, ha vendégségbe megy, ha nem.
De ha ezen megsértődne a kedves mama, akkor lehet neki mondani, hogy nem kötelező ám látogatóba jönni, ha nem tudja tartani a házi szabályokat. Nincs mocskos kézzel taperolás, még kilincset sem, nemhogy gyereket.
5/21 anonim válasza:
Az az első,hogy megy kezet mosni.
6/21 anonim válasza:
Ez szerintem alap lenne, ha van gyerek, ha nincs. Ha hazaérek valahonnan, az az első hogy kezet mosok, pedig nincs gyerekem.
7/21 anonim válasza:
Remélem összejön a 10000 aláírás, hogy elkezdjen a nagyi kezetmosni!!
8/21 anonim válasza:
Nálunk sosem kellett kérni, mindig kezet mosnak miután megérkeznek.
9/21 anonim válasza:
Szerintem is alap a kézmosás, elég fura, ha valakinek ennyi tömegközlekedés után (pláne egy járvány remélhetőleg lecsengő ágában, de mindenképpen az árnyékában) valakinek nincs igénye kezet mosni, amint hazaérkezik vagy hozzátok, egy babához.
10/21 anonim válasza:
Hát ha hozzám valaki úgy jönne be a lakásba tömegközlekedés után, hogy nem mos kezet, akkor legközelebb már nem hívnám meg. Pedig nincs gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!