Hogyan illik viselkedni vendéglátó helyeken?
Igyekeztem kerülni az ilyen helyeket az eddigi életemben mert zavarban vagyok az emberek közt, viszont rájöttem, hogy így sose tanultam meg azt, hogy hogyan működnek a vendéglátó helyek beülős részei. (Ha tehettem elvitelre kértem mindig, vagy autós kiszolgálást használtam)
Belépésnél én keressek meg egy pincért, vagy menjek a pulthoz rendelni, vagy várjak amíg oda jönnek hozzám? A fizetés, ha nincsen pult, csak pincérek akkor hogyan működik? Ha valami nem világos, de nyilvánvalóan annak kéne lennie számomra akkor arra rákérdezhetek, vagy próbáljam nem lejáratni magam? (Pl: ülhetek-e bárhová, vagy az asztalok foglalva vannak)
Szerintem nagyjából tudom ezeket, illetve 1-2x volt ezekben részem, de gondoltam inkább megkérdem ezt, mielőtt elkezdek gyakorlatot gyűjteni ebben. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!