Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lusta vagyok fürdeni meddig...

Lusta vagyok fürdeni meddig lehet ezt így csinálni, vagy miért van ez így velem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 20:42
1 2
 1/12 Kriszti83 ***** válasza:
92%
Akkor zuhanyozz, az gyorsabb :) Viccet félretéve, 1-2 napig elmegy, de nem higiénikus és egészségtelen.
2010. szept. 10. 20:45
 2/12 Biggus Dickus válasza:
80%
Amíg mások a szagod miatt el nem húzódnak tőled...
2010. szept. 10. 20:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én volt, hogy csak heti 1x fürödtem, amikor nagyon hideg volt a lakásban és nem volt melegvizünk, hát az nagyon rossz volt... Nekem szerencsém van, én nem vagyok büdös, de mindenkinek máshogy van a szervezete...
2010. szept. 10. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is éreztem már ezt, de ha sexelni akarok, akkor azért mégiscsak kell legalább egy "alvázmosás" és ha már addig levetkőzök és elkezdek zuhanyozni, akkor már ...

Szóval ha csinálunk alamit csináljuk rendesen, vagy ne csináljunk semmit. ;)

2010. szept. 10. 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag a németek, franciák, angolok nem fürdenek minden nap hanem hetente egyszer, kétszer.

Nálunk szokás hogy minden nap fürdik az ember, én nem is tudnék koszosan, büdösen elaludni.

Vedd a fáradságot és tusolj le, 5 perc az egész.

2010. szept. 12. 07:49
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez igénytelenség...oké,hogy drága a víz,meg ilyesmik,de gondolj bele,hogy egész nap jössz-mész beleizzadsz a ruhába,por száll a bőrödre,bepállik a valagad,a nemi szervek és környéke,annak meg szaga van. Semmiből nem tart letusolni,kb. 5 perc. De ha nem is tusolsz le,legalább arra vedd a fáradtságot,hogy a nemiszerveid és környékét,a hónod alját,meg az arcod mosd meg.
2010. szept. 12. 23:20
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

07:49

Valóban nem fürdenek mindennap,viszont használnak ún. "fürdőkendőt". Ezt bevizezik meg szappanozzák (de lehet venni már készen,csomagolva a boltban is,olyan mint a popsi vagy intim törlőkendő,csak nagyob.)és ezzel áttörölgetik magukat.

2010. szept. 12. 23:23
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Bevallom, hogy néha én is lustának érzem magam, hogy minden nap lefürödjek! éppen ezért minden nap akkor fürdök, amikor amúgy se csinálnék semmi hasznosat, vagy lényegeset! ezért van, hogy hol reggel, hol este, hol délután fürdök! De ne fogd a lustaságra! Mert ha olyan lusta lennél, akkor el se mennél otthonról! Ha télleg fürdesz, az meg 10 perc a kádban fekve...nem valami fárasztó! :)
2010. szept. 14. 13:06
 9/12 anonim válasza:
Akkor én angol, francia, vagy német vagyok... Mert, hogy nem fürdök minden nap. A szagtalanítást viszont én is fontosnak tartom, de mire végigtörölgetem magam + dezodorálok, az ugyan annyi (ha nem több) idő. Szex előtt viszont nélkülözhetetlen. Én sem vagyok szagos, de azért mégis... Ruhát minden nap cserélj. Egyébként nem biztos, hogy túl egészséges, ha minden nap lemossa megáról az ember a bőr természetes védőrétegét!
2010. szept. 17. 09:50
 10/12 anonim válasza:
Hááát, én minden nap fürdök. Sőt... reggel zuhany, este fürdés. Rettenetesen érezném magam fürdés nélkül. :O Lehet velem van a baj... :D
2010. szept. 17. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!