Jó ideje külföldön élek, idén látogattam haza. Általános jelenség az alábbi vagy csak velem történt meg?
Nem kell mindenkinek szólni,hogy elejtette a tárcáját!
Ha Te elhagysz valamit az úton ki szalad utánad?
Jah,aki meg fiatal létére elvárja,hogy magázd,az a saját korát öregbíti.Ha majd túl lesz a sokadik x-en,örül,ha nem "Kezi'csókolomot" köszönnek neki...
Én mondjuk alapból utálom, ha magáznak...a magázódást se szeretem, csak ha muszáj.
Azt vallom, valakit így is-úgy is ellehet küldeni melegebb éghajlatra, illetve a tiszteletet mindkét formában meg lehet adni.
Persze, hivatalos ügyben elviselem a magázódást, de amint lehet, és aki engedi, megpróbálok tegezésre váltani...
Ez a csaj valami sznob városi p*csa lehetett. a helyedben biztos nem adtam volna vissza neki, bár ezen a téren én is becsületesnek mondható vagyok...
Sajnos azonban a mai világban szinte mindenki mindenkivel bizalmatlan. Az undokoskodás már személyfüggő. Azzal nem lehet mit kezdeni sajnos.
Nyugtasson a tudat, hogy te jót tettél, még ha nem is értékelte az illető. Én is jártam már így...
Előző:egyébiránt megérdemled,hogy ilyen szituba keveredtél,mert magát a helyzetet nem ismerted fel,azért írtad ki kérdésbe.
Mellesleg most látom csak,hogy férfi vagy!:)
Gondolkodj már,hogy tegezhetnél le egy 22 éves hölgyet?!
Más,ha egy nő tegez le fiatalabb nőt,mást,ha egy pasi.Lehet,hogy totál ellenszenves voltál!Nem csoda,hogy kiakadt.Nem bántásként írom,de főleg vadidegen hölgyet ILLIK magázni.
Egy primitív ember meg több felkiáltójelet ír,mint betűt.Gratulálok.
Külföldön aztán biztos kulturáltabbak,mi?Kétlem!Kulturára válogatja.Valahol illetlenség zsebkendőbe fújni az orrot,valahol a talpat mutatni főbenjáró bűn!
Kishazánkban meg tegeződni/magázódni.
A kérdésre a szösszenet:a bunkóság relatív dolog,népcsoportra válogatja,kinek mi számít annak,de Neked,kedves kérdező ezt jobban kéne tudnod,ha már jártál külhonban,van viszonyítási alapod...
Most látom csak:Előttem szóló!Te nem is a kérdésre válaszoltál!
Én legalább igen.
Sztem a japánok teszik jól,ott a nők engedik előre a férfiakat,ha pedig leejt vmit egy nő az utcán,nagy szó,ha megkopogtatják a hátát,hogy "Elejtett valamit!",nem ám felvenni!
Válasz a kérdésre:ki mint él,úgy ítél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!