Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ronda dolog ha az ember...

Miért ronda dolog ha az ember sajnáltatja magát? Tudom hogy ronda dolog, de miért az?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Együttérzést könnyű kapni, de az irigységért keményen meg kell dolgozni."

Egyrészt van aki nem szereti hallgatni, hogy a másik sír mint egy asszony. Lehet lenne jobb dolga is.

Aztán vannak a pszichopaták és hasonlóak, akik ezt külön művészetként űzik, ettől meg felfordul az ember gyomra. Szerencsétlenebbül járt embernek a szülei jutnak eszébe, hogy "látod kisfiam, megint szégyenkezhet miattad anyukád".

Aztán ugye amit felettem is írtak, hogy ha valaki külső tényezők által látja magát befolyásolva, akkor az az ember nem megbízható. Pl. "Nem loptalak meg, muszáj volt elvegyem a pénzt, de vissza akartam adni..." Az ember pedig ugye önző, ezt nem szeretné hogy megtörténjen vele.

2010. szept. 12. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:
mert gondolj már bele,hogy egy normális beszélgetés megkérdezik egymástól hogy hogy van és meghallgatják,de ha valaki sajnáltatja magát,az nagyon önző dolog,mert te ott állsz hallgatod bólógatsz eljátszod hogy sajnálod,de belül te is azt gomdolod fejezd már be b+ és kérdezz meg engem,hiába vársz mert őő magasról tojik rá és csak magával foglalkozik
2011. márc. 19. 23:58
 13/13 anonim válasza:
a sajnáltatás roppant gusztustalan dolog , ami azt fejezi ki , hogy az illető aki sajnáltatja magát mindenkit felül akar múlni . (most itt nem egy esetre gondolok ,mert bárkivel előfordul hogy szívesen kiönti a lelkét és elmondja a problémáit.)de amikor már rá kényszeríti az emberekre a szörnyű sorsát az illető , az beteges .
2011. ápr. 24. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!