A szomszéd miért ad rendszeresen romlott dolgokat?
Màr egy éve,hogy mindig megajàndékoz lejàrt szavatossàgu joghurtokkal,hussal,szalàmival,konzervekkel.
Eddig ég türtem,és kidobàltam a kukàba,de kezdem azt érezni,hogy direkt csinàlja,mert mindig felhivom a figyelmét finoman,hogy nekem nagyon fontos hogy amit eszek,az friss legyen,föleg hogy terhes vagyok.
Lusta a kukàjàba lökni,vagy megakar mérgezni,vagy csak idegesiteni akar\'
Mit tegyek?
szerintem csak túl sokat vesz és nem eszi meg, de sajnálja kidobni te meg elfogadod ezért jobb neked andi mint kidobni, a lelkiismerete megnyugszik.
ne finoman durván utasitsd el és ne fogadj el töle soha semmit.
Hiàba utasitom el,volt olyan hogy este a kislànya csengetett az ajton,és hozta kézben a dolgokat.
Most zavarjam haza?
Tényleg idegesit,mert terhes vagyok,tudja nagyon jol,hogy mennyire féltem a babàt.
De volt olyan eset,hogy a dàtumot valahogy eltüntette a dobozrol,hogy ne tudjam ellenörizni.
Most egy fél rud megkezdett szalàmit adott,az is levan jàrva 5 napja.........
Nem tudom miért.de ha valakitöl ilyesmit kapok,azt könnyen elitélem.
Föleg ha 3 gyermekes anyàrol van szo.
Én még a füszereket is nézem,pedig ha az lejàrt,nem mérgez,de én nagyon ovatos vagyok.
Egyszer megeshet véletlenül,de folyamatosan.....
Hàt még akkor robbanok fel,amikor az 5 napja megfözött tejberizset küldi fel nekem...
És büdös!!!!!!!!!¨
De ö maga is érezhetné,nem?
Szia! Szerintem ne fogadj el ilyen dolgokat... Igaz h "nem illik" visszautasítani...de inkább a babádra vigyázz! :D
Szal ha legközelebb visz valamit akkor hívd be a lakásba és kínáld meg abból amit ő hozott...hátha elmegy a kedve!! XD Próbáld ki! :P
Igen,ez nem lenne rossz ötlet.
Esetleg én is veszek néhàny dolgot,amit megvàrok hogy lejàr a szavatossàga,és neki ajàndékozom.
Jaj nem értem,ugy gondolja,hogy nekem még a sz.r is jo?
De csak én vagyok ilyen helyzetbe,rendszeresen.
Nem havonta,hanem hetente...
Attol is félek,ha a gyermekem nagyobb lesz,akkor romlott csokival kinàlja,amikor nem làtom,a gyerek meg elfogja fogadni.
Nyugi az még messze van de majd he ott tartasz megmondod a gyerekednek h tőle ne fogadjon el semmit!
De ahogy az elöbb mondtam azt próbáld ki h megkínálod a lejárt cuccaival amit átvisz neked!! XDD
Dotti :)
Gondolj bele mennyi ideig készülhetett már erre, évek óta vásárolhat csak neked, és időzítő van neki beállítva hogy melyik nap mi jár le és mit vihet neked... 5 hónapja vett egy szalámit, és eddig várnia kellett az átadással :DD
Mondd meg neki, hogy nagyon köszönöd a kedvességét, de neked ez már megalázó és azt tanácsolod neki, hogy ne vegyen meg előre annyi élelmiszert és akkor nem kell kidobni meg semmit. Mondd meg h te is meg tudod magadnak venni és jobban is szereted azokat a márkájú termékeket amiket te választasz. Aztán ne fogadd el, ne vedd el tőle, told el a kezét és közben mondd nem tényleg köszönöm, tényleg igazán nincs rá szükségem de nagyon kedves. És innentől ne érdekeljen!!! Biztos hogy nem kedvességből adja neked, lehet a gyerekedet akarja mérgezni, én ezen se csodálkoznék. Én az ilyesmit még a kutyának se adnám oda kidobnám kitudja nem-e mérgezte meg. Ez már gyanús, ez nem normális. Küldd el őt és ne érdekeljen innentől, ha nem ért a szép szóból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!