Ez mi fán terem: bocsánat, hogy letegeztelek ?
Figyelt kérdés
Adja meg, hogy tegezhetem, vagy sem! Ugye, ha (ott) kérdezem az már bonyolítja a helyzetet.
A magázódás gyerekkorom problémája, de még ma is zavarba hoz.
2021. júl. 24. 00:43
2/10 anonim válasza:
Én is örülnék, ha ezt most megpróbálnád magyarul.
3/10 anonim válasza:
Az idősebbek szokták mondani, ha megengedik, hogy téged őket. Ha nem ajánlja fel, hogy tegezheted, akkor automatikusan magázod.
5/10 anonim válasza:
Nem kérdezheted, hogy tegezheted-e vagy sem.
Ha a feltételek adottak, felajánlhatod a tegeződést, ha nem adottak, megvárod, míg a másik megtegye.
.
Milyen problémádat okozza a magázódás?
6/10 anonim válasza:
Errol eszembe jutott mikor 15 evesen Norvegiabol, Magyarorszagra koltoztunk es nem tudtam hogy van ilyen magazas. Az is furcsa volt amikor a nagymamámmal mentünk a falun, És amikor elment mellettünk egy öregasszony, én sziával köszöntem. A nagyi meg mindig mondta hogy norvég a kislány. De egyszer sem mondta volna el hogy mi a baj. Aztán az iskolába hagytam a telefonomat. A takarító néni megtalálta és leadta a osztályfőnökömnek. Másnap jött, Kicsit mgsertodve hogy szívesen hogy megtaláltam a telefonodat.Ekkor én azt mondtam hogy bocsi nem tudtam hogy te találtad meg. Na amit akkor kaptam. Elkezte fújni hogy neki 30 éves fia van blabla. És nem tudtam hogy mi a baja. Nehéz lett volna elmondani nekem na mindegy
7/10 anonim válasza:
Ez jellemző a norvégokra. Isten adott nekik ingyen olajat, de a viselkedésük az állati szint alatt van.
8/10 anonim válasza:
7 es neked komoly gondjaid vannak , vagy valami serelmed😆 azert mert mar ez elalvult magazast Magyarorszagon meg hasznaljak, de ott (es kb mashol) nem, miert lennnenek allti szint alatt? Idiota
10/10 A kérdező kommentje:
"Milyen problémádat okozza a magázódás?"
- és az, hogy letegezett mit okoz, mert bocsánatot kért?
Hamarabb kellett volna ezzel idejutnom erre az oldalra.
2021. aug. 10. 02:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!