Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van az, hogy az embert...

Miért van az, hogy az embert mindig pletykálják a munkatársak és uralkodni akarnak felettem, pedig van erre megfelelő személy is, akit főnöknek hívnak?

Figyelt kérdés
Ha keveset dolgozik azért, ha sokat akkor azért.Ha valakivel jól tud együtt dolgozni az is bajuk, ha egyedül félrevonulva dolgozik, akkor meg azért.Mi ennek a helyes feldolgozása?Mert a ne foglalkozz velük, nem jön be.
2010. aug. 27. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
hát hogy miért van ez azt nem tudom.. de tény hogy vannak emberek akik ilyen típusok, akiket kibeszélnek, kihasználnak... De szerintem ezen csak te változtathatsz. Valami oka van hogy ilyenek, valamit csináltál, vagy nem csináltál.. pl. úgy látják lenézed őket, nem ülsz velük soha ebédnél, nem mész el velük néha piálni, van vmi idegesítő szokásod, folyton a pasidról/csajodról beszélsz, stb... kérdezd meg valakitől, akivel jobb a viszony. Vagy nézz magadba, 100 százalék h van vmi.
2010. aug. 27. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Menő autó, kiváló feleség, okos, szép gyerek.Nem nyavalygok a szaros anyagiakon mint Ők.Sosem.Nem panaszkodom hogy miért kell sokat dolgozni.Nem vagyok rájuk utalva semmiben.Fiatalabb vagyok náluk.De ha az egyiknek meg akarok felelni, jön a duma hátulról, meg a "csak neked mondom el, ne mondd senkinek" átlátszó mint a vak ablak.Tisztában vagyok az összes negatív tulajdonságommal is, amin lehet változtattam, meg most is próbálok, de nem fogok Ő miattuk kifordulni magamból.Miért nem a dolgukat végzik inkább?Ha meg egy hibát megemlítenék nekik, akkor vérig sértődve, nagyképű hülyének neveznének, erre is volt példa, többé nem lesz, mert nem érdekel.De a munkámban visszafog nagyon ez a mentalitás.Nem iszom, mert szedek egy halom gyógyszert, vérnyomás, pulzuscsökkentő, stb.Nem akarok panaszkodni, csak kíváncsi vagyok, ki, hogyan tolerálja ezt a viselkedést, mert állítólag jelen van minden munkahelyen?
2010. aug. 27. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, h kilógsz a sorból és nem kedvelnek.Máshol is van ilyen, vagy csak ott a munkahelyeden?Én általában könnyen alkalmazkodom és idáig sikerült beilleszkednem mindenhova.Tény, h mindenhol van olyan akit nem szeretünk...
2010. aug. 27. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazad van, nem kellene így viselkedniük... És én nem vagyok változtatás-párti, mások miatt... csak azért írtam ezt mert sajna máshogy nem lehet beilleszkedni.. Valószínűleg más közösségbe meg ők nem tudnának.

Nem lehet hogy irigykednek? Jobban keresel pl mint ők, szebb a feleséged, kocsid...

2010. aug. 27. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Relatív nem.Amennyivel többet keresek, annyival többet kell hajtanom, többet kell bent lennem.Az autót én úgy fogom fel, bárkinek lehet szinte bármilyen, csak tudja fizetni a hitelét rendesen.Nem iszok, nem kávézok, ezért tudom törleszteni.A civil életemben semmi ilyen jellegű gondom nincs!Nagyon sok embernek odaadnám az utolsó kenyérszeletem és ezt fordítva is érzem.Öt éve dolgozom itt, de ezt sosem fogom épp ésszel megérteni!Lehet esetleg a paraszti ész a paraszti viselkedéssel karöltve ezt hozza ki belőlük?Mert én sem vagyok egy fizikus, de az alap kommunikáció fogalmát megtanultam.
2010. aug. 28. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!