Molnarmarcell21 kérdése:
Ismerős temetésére illik elmenni elvi szinten?
Figyelt kérdés
Mielőtt értetlenkednétek egy kört, hadd fejtsem ki :)
Nem konkrét temetésről van szó; csak az járt a fejemben, hogy illik-e elmenni olyan ember temetésére, aki része volt az életemnek függetlenül attól, hogy mennyire álltunk közel egymáshoz.
Mert ha egyszer megismerkedtünk véletlenül vagy hivatalosabb körülmények között (pl. osztálytárs), akkor úgy korrekt, ha hivatalos körülmények között veszek búcsút is tőle, nem?
Mit gondoltok?
2021. jún. 11. 11:43
1/3 anonim válasza:
Persze, ez egy szép szokás szerintem és sok családnak sokat jelent ha sokan tiszteletüket teszik.
2/3 anonim válasza:
Én koszorút vagy csokrot szoktam küldeni, pláne ha messzebb van a temetés.
3/3 anonim válasza:
Kollégákkal mi is voltunk úgy munkatárs temetésén, hogy hivatalosan nem voltunk meghívva, de elmentünk és kicsit messzebbről álltuk végig a szertartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!