Mióta lett divat ez, hogy anyák napján minden anyát, nagymamát köszöntenek az emberek a sajátjukon kívül?
Figyelt kérdés
Mikor gyerek voltam, sosem volt ilyen. Mindenki a sajátját köszöntötte fel. Nem keverték a össze a nőnappal és a Valentin nappal.2021. máj. 3. 06:49
2/7 anonim válasza:
Ez most sem divat, nem tudom, honnan szedsz ilyen hülyeséget!
4/7 anonim válasza:
Én is észrevettem már néhány éve, és pont ugyanezen gondolkodtam, nekem fura.
De párom családjában meg pl ez a szokás, ők meg meg is sértődnének, ha nem köszöntenénk, így én is köszöntgetek a kedvükért. De attól még fura. :D
5/7 anonim válasza:
"minden anyát, nagymamát köszöntenek az emberek " Ezt meg hogyan érted? Mit láttál, tapasztaltál? Hány embert láttál aki a te nagyanyádat köszöntötte pl?
6/7 anonim válasza:
Szörnyű!!4!
Az emberiség megérett a pusztulásra, ha ez tényleg így van!!!4!!
7/7 anonim válasza:
5, Úgy, pl kisgyerekes ismerősök egymást köszöntgetik, hogy boldog anyák napját neked is. Baráti társaságban, ahol nem mindenki szülő, a gyerektelenek köszöntötték azt a bandából, aki anya.
Szóval kívángatja az anyák napját random ember, mint mondjuk egy nőnapi köszöntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!