Miért olyan nagy divat szó nélkül lelépni egy beszélgetésből?
Miért nem lehet megmondani a tutit? Pl unom a témát, unlak, nem tetszel a képed alapján, nálam kizárós amit magadról írtál... Bármi!! Tisztesség hol van? Akik arctalanul sem képesek őszinték lenni (vagy legalább végleg elköszönni) azok a való életben is ilyenek? Vagy rosszabb??
Szégyen. :(
Sajnos ez itt gyakori....nálam is lelépnek, mikor jó a beszélgetés és hirtelen lelépnek a lányok nem is sejted aztán vége....
Talán ezért kacsingatunk a megbízhatóbb érettebb nők felé....
Én nagyon sokáig a bunkó lelépők táborát erősítettem. Mert az egyszerűbb volt, nem kellett magyarázkodnom, stb.
Nemrég pár napos ismerkedés után gondoltam nem nem írok vissza,hanem elmondom a srácnak, hogy unalmasnak tartom a beszélgetésünket, ami nem feltétlen az ő hibája, viszont úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha nem folytatnánk a beszélgetést tovább.
Olyan szidásokat kaptam, mint még soha.
Ezért megértem azokat, akiknek könnyebb a lelépős, esetleg ilyen esetektől mentes utat választani.
Bár tényleg nagyon nagy bunkóság..
Annál kicsit izgalmasabb beszélgetésekre vágytam, mint pl. ha kérdeztem a véleményét/kértem hogy meséljen magáról, 1-2 szavas válaszokat adott. Ha én meséltem valamit, "az jó" választ kaptam folyamatosan.
Nyilván nem egy emberen múlik a beszélgetés, de én próbáltam előrelendíteni.
Divat bizony. Sajnos.
4,6: én is ugyanígy voltam, szintén megírtam hogy egyoldalú a beszélgetés, volt amikor írtam neki ,elérhető volt és nem nézte meg, csak órák múlva, inkább én tartottam fent a beszélfetést, ő csak, igen, nem jó..stb Szóval ezt megírtam és visszaírt akkor a legjobbakat kívánja. Ennyire érdekeltem. Nem is értem, ha unott hatást kelt, mire sértődik be?!
Felsőfokú bunkóság. Örülj neki, hogy csak ennyi idődet rabolta.
A te hibád csak annyi, hogy ha rendszeresen előfordul veled, akkor nem tudod felmérni, kivel érdemes szóba állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!