Honnan jön ez a "Szia Uram!"-ozás? Mi ez?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 13:57
2/7 anonim válasza:
Ha egyre gondolunk: ha egy idősebb, "tekintélyesebb" valaki felajánlja a tegeződést, így fejezhetjük ki a rang-korkülönbséget, tiszteletünket.
Pl. szervusz Tanár Úr! (ha pl egy idősebb, volt gimis tanárod felajánlja a tegeződést)
3/7 anonim válasza:
Nem kizarolag, sajnos dolgoztam etteremben, ahol ez volt a trendi megszolitas.Tanarkent iki is akartam rajta. Ez negy eve volt , hozzáteszem.
4/7 anonim válasza:
*szoval kiakadtam rajta rendeen 😅
5/7 anonim válasza:
Most már mindenki a cigányokra asszociál ennek kapcsán, de eredetileg a magyarországi török és egyéb közel-keleti büfések szólították meg így a vásárlókat.
6/7 anonim válasza:
Én a sugar daddymnak szoktam így köszönni, mert alapból tegeződünk, de szex közben szereti, ha uramnak szólítom.
7/7 anonim válasza:
Így szólítják le a kunyerálók mostanában az embereket, hogy "illedelmesebb" legyen. Ebből terjedt el a mém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!